Mestský elektrobicykel e-Country 7.7-S (2022) 17"
  • Novinka
  • Mestský elektrobicykel e-Country 7.7-S (2022) 17"

Mestský elektrobicykel e-Country 7.7-S (2022) 17"

2 039,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Rovnako ako ostatné modely e-Country disponuje taktiež model e-Country 7.7-S hliníkovým rámom s pohodlnou geometriou, ktorú ešte vylepšuje spomínane zapustenie batérie do rámu e-biku. Výsledkom je nielen posunutie ťažiska a dosiahnutie ešte lepšej ovládateľnosti elektrobicykla, ale taktiež čistý dizajn. Batéria nijako nenarušuje estetiku e-biku.

Už žiadne namáhavé nasadenie na bicykel! Hlavní rámová trubka je posadená veľmi nízko a vy tak môžete na bicykel nasadnúť bez problémov. Taktiež zosadnutie je vďaka geometrii elektrobicykla rýchle a bezpečné. Elektrobicykel je tak vhodný taktiež pre tých, ktorým môže klasická geometria bicykla robiť problémy napríklad zo zdravotných dôvodov.

Elektrobicykel e-Country 7.7-S s kolesami s priemerom 27,5“, ktorý kombinuje výborné jazdné vlastnosti dnes už bežných rozmerov 26" a 28". Elektrobicykel je vhodný pre mužov i pre ženy a k dispozícii je vo dvoch veľkostiach rámu 17“ a 19“.

Pretože ide o e-bike, zaujímať vás bude isto pohonná jednotka. Tou je elektromotor BAFANG MAX drive (M400), s nominálnym výkonom 250W (max 500W), s krútiacim momentom 80 Nm. umiestený v strede e-biku a nie v zadnom kolese. Je to ďalšie vylepšenie oproti ostatným modelom radu e-Country napomáhajúci skvelému vyváženiu elektrobicykla a optimalizácii jeho jazdných vlastností.

Extra silná batéria s Li-Ion článkami Panasonic 36V / 630 Wh (17,5 Ah) je schopná zaistiť dojazd elektrobicykla až do vzdialenosti 150 km – vždy však samozrejme záleží na profile terénu a spôsobe využitia asistencie.

A ako vlastne ovládate motorovú asistenciu? Ako u väčšiny elektrobicyklov prostredníctvom LCD displeja umiestneného na riadidlách. Farebný displej zobrazuje stav batérie, zvolený stupeň asistencie elektromotora, rýchlosť a prejdenú vzdialenosť.

Jazdný komfort vám spríjemnia kotúčové hydraulické brzdy Shimano BR-MT200 nebo SRAM Level, odpružená vidlica Suntour XCT-ATB HLO DS 27,5" je vybavená pružinovým tlmením a disponuje zdvihom 100 mm. O radenie sa stará 8 rýchlostí sady Shimano SL-M310 alebo SRAM X4. Samozrejmosťou je pohodlné sedlo a báť sa nemusíte ani dažďa. Súčasťou výbavy e-biku sú totiž okrem nosiča taktiež blatníky. Potešiť môže taktiež USB konektor pre dobíjanie mobilného telefónu a iných zariadení.

Spočítane podčiarknuté, Crussis e-Country 7.7-S je funkčne aj esteticky vyladený mestský elektrobicykel, ktorý však zvládne takmer akýkoľvek výlet, a to nielen na diaľnici, ale taktiež v ľahkom teréne. Je čas vyraziť!

Vlastnosti

1600087988064.png

SUNTOUR XCT-ATB HLO DS 27,5"

Elektrobicykel je vybavený odpruženou vidlicou s pružinovým tlmením SUNTOUR XCT-ATB HLO DS 27,5" so zdvihom 100 mm, ktorá je skvelo prispôsobivá váhe cyklistu. Stačí jednoducho upraviť predpätie pružiny (otočením kolieska v smere hodinových ručičiek zvyšujete predpätie a otočením proti smeru hodinových ručičiek ho znižujete) a e-bike plne adaptovať vašej váhe a štýlu jazdy. Dobre nastavená vidlica potom skvelo tlmí nárazy pri jazde v teréne, zatiaľ čo na rovnom povrchu zbytočne „neprepružuje.“ Pruženie je možné uzamknúť pomocou uzávierky z korunky vidlice.

1587015436529.png

Batéria Panasonic 630 Wh (17,5 Ah)

Srdcom elektrobicykla, ktorý dodáva energiu do systému je batéria s Li-Ion článkami Panasonic 36V / 630 Wh (17,5 Ah). Batéria je čiastočne integrovaná do rámu e-biku, čo v kombinácii so stredovým elektromotorom znamená jediné. Skvelo vyvážený, stabilný a ľahko ovládateľný elektrobajk, ktorý naviac lahodí oku.

Batéria je schopná doviezť elektrobicykel na jedno nabitie až do vzdialenosti 150 km. Vždy však samozrejme závisí na profile trati a spôsobe využitia asistencie.

Samozrejmosťou je vybavenie batérie BMS doskou (Battery Management System), ktorá ju chráni pred prehriatím, skratom alebo prebitím. Batériu môžete nabíjať priamo na nosiči bicykla, alebo ju za účelom nabitia vybrať – nabiť ju tak môžete doma pomocou priloženej nabíjačky v akejkoľvek štandardnej zásuvke.

Úplne vybitú batériu nabijete do plnej kapacity za 9 hodín.

1586937222874.png


BAFANG Max Drive (M400) 80 Nm

Elektromotor BAFANG Max Drive (M400), s nominálnym výkonom 250W (max 500W), skvelo balancuje medzi krútiacim momentom a spotrebou, ktorá je pro e-bike vždy kritická. Pre dynamickú jazdu je zásadný krútiaci moment, ten je v prípade tohto motora naozaj vysoký - až 80 Nm.

Elektromotor je vybavený torzným snímačom sily šliapania. Reguláciu výkonu motora uskutočňuje riadiaca jednotka, ktorá neustále vyhodnocuje, akou silou jazdec šliape do pedálov. Zjednodušene povedané všetko funguje tak, že čím väčší výkon pri jazde (pri šliapaní do pedálov) vynaložíte, tím viac vám motor pomôže.

Použitím stredového elektromotora u väčšiny našich e-bikov sme docielili optimálneho umiestenia ťažiska priamo do stredu bicykla. Elektrobicykle Crussis sú tak skvelo ovládateľné a parádne držia stopu.

Prehľadný farebný LCD displej zobrazuje okrem základných informácií týkajúcich sa stavu batérie a aktuálne využívaného stupňa asistencie tiež ďalšie údaje týkajúce sa jazdy (rýchlosť, prejdená vzdialenosť ai.). Váš cyklocomputer tak môžete nechať doma, nebudete ho už potrebovať

Displej je ďalej vybavený USB konektorom umožňujúcim dobíjanie mobilných zariadení (telefón, navigácia, osvetlenie ai.). Dobíjať svoje zariadenie tak môžete i mimo civilizáciu, čo sa najmä pri dlhších výletoch môže hodiť.

Elektromotor samotný (voľba miery asistencie) je potom ovládaná prostredníctvom tlačidiel (plus, mínus, on/off) umiestených na riadidlách vedľa páky prednej brzdy. Jednoduché, pohodlné, bezpečné – čo viac si priať?


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 7