Mestský elektrobicykel s nízkym nástupom e-City 2.7 (2022) 18"
  • Novinka
  • Mestský elektrobicykel s nízkym nástupom e-City 2.7 (2022) 18"

Mestský elektrobicykel s nízkym nástupom e-City 2.7 (2022) 18"

1 359,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Elektrobicykel e-City 2.7 disponuje hliníkovým rámom so špecifickou geometriu. Už žiadne namáhavé nasadenie na bicykel! Hlavná rámová trubka je posadená veľmi nízko, dokonca ešte nižšie než u ostatných mestských elektrobicyklov a vy tak môžete nasadnúť bez sebamenších problémov. Taktiež zosadnutie je vďaka geometrii elektrobicykla a použitia kolies s veľkosťou 26“ rýchle a bezpečné. Elektrobicykel je tak vhodný taktiež pre tých, ktorým môže klasická geometria bicykla činiť problémy napríklad zo zdravotných dôvodov. K dispozícii je vo veľkosti rámu 18“ a je vhodné pre mužov aj pre ženy.

Pretože ide o e-bike, zaujímať vás bude isto pohonná jednotka. Tou je elektromotor Bafang umiestený v zadnom náboji. Na zadnom nosiči nájdete Li-Ion bateriu 13 Ah, ktorá je schopná zaistiť dojazd elektrobicykla až do vzdialenosti 100 km – vždy však samozrejme záleží na profile terénu a spôsobe využitia asistencie.

A ako vlastne asistenciu ovládate? Prostredníctvom LED panelu umiesteného na riadidlách. Ten zobrazuje stav batérie a zvolený stupeň výpomoci elektromotoru.

Jazdný komfort vám spríjemní odpružená vidlica Suntour CR7-V 26", no lock  a pohodlné sedlo a báť sa nemusíte ani dažďa. Súčasťou výbavy e-bicykla sú okrem predného a zadného osvetlenia, stojanu a nosiča taktiež blatníky.

Spočítane podčiarknuté, Crussis e-City 2.7 je elektrobicykel pre použitie v každodennom živote. Elektrobicykel pre každého.

Vlastnosti

1589267238165.png

Rám s nízkym nástupom

Špeciálne upravený hliníkový rám s naozaj nízko posadenou hlavnou rámovou trubkou. Geometria rámu vám zaistí maximálne pohodlnú jazdu. A naviac bezpečnú! Nasadnutie a zosadnutie z elektrobicykla nikdy nebolo rýchlejšie. A to sa hodí nielen pri jazde v meste.

Rám je vhodný pre mužov i ženy, ktorým môže klasická geometrie elektrobicykla robiť problémy napríklad zo zdravotných dôvodov. K dispozícii je vo veľkosti rámu 18“.

1589267254890.png
Batéria

Srdcom elektrobicykla, ktorý dodáva energiu do systému je batéria s Li-Ion článkami 36V / 468 Wh (13 Ah). Batéria je integrovaná do zadného nosiča e-biku.

Batéria je schopná doviezť elektrobicykel na jedno nabitie až do vzdialenosti 100 km. Vždy však samozrejme závisí na profile trati a spôsobu využitia asistencie.

Samozrejmosťou je vybavenie batérie BMS doskou (Battery Management System), ktorá ju chráni pred prehriatím, skratom alebo prebitím. Batériu môžete nabíjať priamo na nosiči e-biku, alebo ju za účelom nabitia vybrať – nabiť ju tak môžete doma pomocou priloženej nabíjačky v akejkoľvek štandardnej zásuvke.

Úplne vybitú batériu nabijete do plnej kapacity za 6,5 hodín.

1589267369329.png

LED panel

Motorová asistencia je ovládaná prostredníctvom prehľadného LED panelu, ktorý je umiestnený na riadidlách pri prednej brzdové páky. Ten pomocou farebných diód zobrazuje informácie o stave batérie a nastavení asistencie motora. Jednoduché, pohodlné, bezpečné – čo viac si priať?

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 7