HECHT BERGAMO SET - záhradný nábytok
  • Novinka
  • HECHT BERGAMO SET - záhradný nábytok

HECHT BERGAMO SET - záhradný nábytok

939,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Luxusný set 6 stoličiek a 1 stola vyrobený z hliníkových profilov s komaxitovou úpravou. Vhodné na použitie v interiéri aj exteriéri. Vhodné na použitie vo vlhkom prostredí. Podsedáky zadarmo. Vankúše nie sú súčasťou balenia.

Luxusný set 6 stoličiek a 1 stola vyrobený z hliníkových profilov s komaxitovou úpravou. Vhodné na použitie v interiéri aj exteriéri. Vhodné na použitie vo vlhkom prostredí. Podsedáky zadarmo. Vankúše nie sú súčasťou balenia. Rozmery stola (ŠxVxH) 150x90x75 cm, rozmery stoličky (ŠxVxH) 55x59x83 cm.

Nadrozmerný tovar

Tento produkt bohužiaľ nie je možné prepraviť štandardnou kuriérskou službou. Cena dopravy sa preto môže odvíjať od hmotnosti, rozmerov alebo typu produktov, ktoré objednávate. Cena dopravy preto bude vypočítaná v priebehu objednávky v košíku.

Využiť môžete aj možnosť osobného odberu na ktorejkoľvek z našich predajní HECHT - špecialista na záhradu. Rezervácia tovaru je vždy zdarma. Naši predajcovia Vás budú informovať, keď bude tovar pripravený na vyzdvihnutie a zároveň vám poskytnú plnú podporu v prípade ďalších otázok. 

Nový produkt
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 16