Drevené hryzátko Kačička
  • Novinka
  • Drevené hryzátko Kačička
  • Drevené hryzátko Kačička
  • Drevené hryzátko Kačička

Hrkálka padajúci dážď

10,50 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Roztomilá drevená hračka, ktorá vydáva zvuky dažďa. Pri otáčaní valcovité hračky sa začnú pohybovať farebné perličky vnútri, vytvoria zaujímavý vizuálny aj zvukový efekt.

Hlavné vlastnosti:

  • pútavý zvukový a vizuálny efekt
  • odolné prevedenie

Vek: 0+
Materiál: drevo, plast
Rozmer: 5,5x19x5,5 cm

Na oboch stranách nájdete drevené zátky s krásnou ilustráciou slnka a mraku. Vyrobené z kvalitných materiálov zo zodpovedných zdrojov. Spĺňa európske bezpečnostné štandardy.

Anglická značka Bigjigs bola založená roku 1985 a spočiatku sa zaoberala výrobou iba drevených puzzlí. Majitelia vyrábali všetko ručne s láskou v malom záhradnom domčeku, svoje výrobky predávali na trhu. Spokojní zákazníci výrobcov motivovali k mnohým ďalším nápadom a rozšírenie ponuky o ďalšie drevené hračky. Pribudlo zasielanie poštou a predaj cez katalóg. Spokojnosť zo značkou a jej sláva rástla, takže nasledoval veľkoobchodný predaj a pre udržanie výrobných cien presun a rozšírenie výroby na východ. Nové značky kvalitných a nápaditých hračiek si v Anglicku všimli ďalšie veľké predajné firmy.

Dnes Bigjigs hračky zostávajú vo vlastníctve rodiny s obrovskými skladmi v juho-východnom Anglicku.

Spoločnosť aj naďalej dodáva svoje hračky širokej zákazníckej základni vo Veľkej Británii a západnej Európe podporená loajálnym, oddaným a tvrdo pracujúcim tímom zamestnancov. Všetky drevené hračky BigJigs sú navrhnuté v Anglicku a vyrobené ako tam, tak tiež aj vo východnej Európe a juhovýchodnej Ázii.

Kvalita hračiek značky BigJigs je testovaná a zodpovedá všetkým podmienkam pre predaj v EÚ a USA.

Nový produkt
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 16