Hrkálka medveď
  • Novinka
  • Hrkálka medveď
  • Hrkálka medveď

Hrkálka medveď

4,90 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Hrkálka s medvedíkom v zelenej farbe (v ponuke aj v ružovej a modrej). Rolnička jemne cinká. Chratítko má nízku hmosnost a je vhodné pre deti od 6tich mesiacov. Výrobok spĺňa požiadavky EÚ na bezpečnosť hračiek. Rozmery výrobku sú 70x90 mm a je pripevnený na papierovej karte.

   

Tieto české drevené hračky sú vyrábané z kvalitného dreva, ktoré sa ťaží v horských oblastiach strednej Európy. Na farbenie sa používajú len kvalitné, certifikované a ekologické farby a laky, ktoré vyhovujú norme EN 71 a nezaťažujú životné prostredie. Pretože sú hračky určené prevážne najmenším deťom, je technologickému procesu a kompletizácii venovaná mimoriadne vysoká pozornosť, ktorá zaručuje stálu a vysokú kvalitu výrobkov.

 

Drevené hračky firmy Detoa sa radí medzi najkvalitnejšie a najestetickejšie drevené hračky, ktoré sú v súčasnosti na európskom a domácom trhu v ponuke. Nákupom hračiek povediete svoje deti k rozvoju motorických schopností, estetickému cíteniu a kladnému vzťahu k prírodnému materiálu - drevu. K hračkám Detoa sa vracajú už niekoľké generácie. Starí rodičia, rodičia - všetci vyrastali s našimi hračkami značky Schowanek, Tofa a DETOA.

Nový produkt
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 16