Stan Máša a Medveď
  • Novinka
  • Stan Máša a Medveď
  • Stan Máša a Medveď
  • Stan Máša a Medveď

Máša a Medvěd - Preliezačka

25,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Rozmery: 180x48x48 cm
Vek: 3+
Materiál: 100% polyester

Hracie preliezacie tunel vyrobený zo 100% polyesteru je určený pre vnútorné i vonkajšie použitie (za sucha). Aj tým najmenším ponúka veľa zábavy v úkrytoch a skrýšach a zároveň sa dá veľmi rýchlo zostaviť a demontovať a tým šetrí miesto. Tento herný tunel je ideálny pre vyvádzanie detí a vďaka svojej dĺžke ho môže používať aj niekoľko detí súčasne. Prednú plochu s motívom "Máša a medveď" možno tiež použiť ako dvere, takže tunel môže človek jednoduchým hmatom premeniť na malú útulnú jaskyni. Tunel je dlhý 180 cm a má priemer 48 cm. Vhodné pre deti od 3 rokov. Upozornenie: pre deti do 36 mesiacov používať iba pod dohľadom dospelej osoby. V kombinácii s ďalšími predmetmi z kolekcie "Máša a medveď" možno detskú izbu premeniť na nádherný detský raj.

 

Hlavné vlastnosti:

  • materiál: 100% polyester
  • proliezaci tunol

BINO Europe je nadnárodná firma vyrábajúca najmä drevené hračky pre deti. Výrobky z dreva pod obchodnou značkou BINO sú vyrábané v Českej republike v Klatovoch (predtým pod názvom Olymp Klatovy), sú vyvážané do celého sveta a všetky hračky majú zdravotný atest, tým spĺňajú všetky normy EÚ. Firma sa zaoberá výrobou všetkých druhov dreve

ných hračiek, medzi veľmi obľúbené patrí napríklad rôzne dráhy, obrázkové puzzle, ale tiež napríklad detské hudobné nástroje. BINO používa obľúbené rozprávkové a večerníčkové motívy, ktoré si zamiluje každé dieťa.

Nový produkt
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 16