Dámsky krosový elektrobicykel e-Cross lady 7.7-M (2022) 17"
  • Novinka
  • Dámsky krosový elektrobicykel e-Cross lady 7.7-M (2022) 17"

Dámsky krosový elektrobicykel e-Cross lady 7.7-M (2022) 17"

2 199,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Dámy, hľadáte e-bike pre športovejšiu jazdu alebo výlet, ste na správnej adrese. Dámsky krosový elektrobicykel e-Cross lady 7.7-M so stredovým elektromotorom je totiž určený nielen na výlety všetkého druhu na cestách a cyklochodníkoch, ale zvládne tiež športovejšie jazdenie v ľahšom teréne. Už sa nemusíte báť kopcovitého profilu výletu, ani toho že napríklad nebudete stíhať ostatným. Je čas vyraziť!

E-bike e-Cross lady 7.7-M je určený vďaka zníženému hliníkovému rámu práve pre dámy. Geometria rámu zaisťuje nielen pohodlné nasadnutie a zosadnutie z bicykla, ale tiež jeho skvelú stabilitu a ovládateľnosť e-biku. K tomu prispieva extra silná batéria s Li-Ion článkami Samsung 36V / 720 Wh (20 Ah), ktorá je do rámu elektrobicykla plne integrovaná. Praktický, funkčný a k tomu oku lahodiaci dizajn. Čo viac si priať?

Snáď dojazd a spoľahlivosť. O to sa stará stredový elektromotor BAFANG MAX drive (M400), s nominálnym výkonom 250W (max 500W), s krútiacim momentom 80 Nm. Použitie stredového elektromotora pri tohoto modeli prispieva veľkou mierou k ideálnemu vyváženiu elektrobicykla – ide o moderné riešenie používané pri vyšších radoch e-bikov po celom svete.

Dojazd e-biku je vďaka použitiu silnejšej batérie až 170 km – tu samozrejme vždy záleží na profile trati a spôsobu využitia asistencie, ktorá je v prípade tohto modelu päťstupňová. A ako vlastne asistenciu ovládate? Ako u väčšiny elektrobicyklov prostredníctvom LCD displeja umiesteného na riadidlách. Farebný displej zobrazuje stav baterky, zvolený stupeň asistencie elektromotora, rýchlosť a prejdenú vzdialenosť. Súčasťou je USB konektor pre dobíjanie mobilných zariadení.

Elektrobicykel je vyrábaný na kolesách s veľkosťou 28“ vo veľkostiach rámu 17“ a 19“. O radenie sa stará 9 rýchlostná prehadzovačka Shimano Alivio alebo SRAM X5 a jazdný komfort vám spríjemnia ko­túčové hydraulické brzdy Shimano BR-MT200 alebo SRAM Level, odpružená vidlica Suntour NEX HLO DS 700c, ktorá je vybavená pružinovým tlmením a disponuje zdvihom 63 mm.

E-bike je dodávaný bez blatníkov, osvetlenia, stojanu a iné. Tie sa však dajú k bicyklu bez problémov dokúpiť a následne namontovať. Alebo sa pozrite na model e-Savela 7.6-M, ktorý je vybavený blatníkmi a nosičom.

Nie je na čo čakať. E-bike Crussis e-Cross lady 7.7-M so stredovým elektromotorom je pripravený pre váš parádny výlet. Šliapnite do pedálov!

Pokiaľ by ste napriek tomu zatúžili po modeli s lepšou doplnkovou výbavou (prehadzovačka, vidlica,…), pozrite sa na ebike e-Cross lady 9.7-S/M, ktoré majú i lepší motor Bafang M500.

Vlastnosti

1587454484467.png

SUNTOUR NEX HLO DS 700c

Elektrobicykel je vybavený odpruženou vidlicou s pružinovým tlmením SUNTOUR XCM HLO DS 700c so zdvihom 63 mm, ktorá je skvelo prispôsobivá váhe cyklistu. Stačí jednoducho upraviť predpätie pružiny (otočením kolieska v smere hodinových ručičiek zvyšujete predpätie a otočením proti smeru hodinových ručičiek ho znižujete) a e-bike plne adaptovať vašej váhe a štýlu jazdy. Dobre nastavená vidlica potom skvelo tlmí nárazy pri jazde v teréne, zatiaľ čo na rovnom povrchu zbytočne „neprepružuje.“ Pruženie je možné uzamknúť pomocou uzávierky z korunky vidlice.

1600688976353.png

Batéria Samsung 720 Wh (20 Ah)

Srdcom elektrobicykla, ktorý dodáva energiu do systému je batéria s Li-Ion článkami Samsung 36V / 720 Wh (20 Ah). Batéria je čiastočne integrovaná do rámu e-biku, čo v kombinácii so stredovým elektromotorom znamená jediné. Skvelo vyvážený, stabilný a ľahko ovládateľný elektrobajk, ktorý naviac lahodí oku.

Batéria je schopná doviezť elektrobicykel na jedno nabitie až do vzdialenosti 170 km. Vždy však samozrejme závisí na profile trati a spôsobe využitia asistencie.

Samozrejmosťou je vybavenie batérie BMS doskou (Battery Management System), ktorá ju chráni pred prehriatím, skratom alebo prebitím. Batériu môžete nabíjať priamo na nosiči bicykla, alebo ju za účelom nabitia vybrať – nabiť ju tak môžete doma pomocou priloženej nabíjačky v akejkoľvek štandardnej zásuvke.

Úplne vybitú batériu nabijete do plnej kapacity za 5 hodín.

1586937222874.png

BAFANG Max Drive (M400) 80 Nm

Elektromotor BAFANG Max Drive (M400), s nominálnym výkonom 250W (max 500W), skvelo balancuje medzi krútiacim momentom a spotrebou, ktorá je pro e-bike vždy kritická. Pre dynamickú jazdu je zásadný krútiaci moment, ten je v prípade tohto motora naozaj vysoký - až 80 Nm.

Elektromotor je vybavený torzným snímačom sily šliapania. Reguláciu výkonu motora uskutočňuje riadiaca jednotka, ktorá neustále vyhodnocuje, akou silou jazdec šliape do pedálov. Zjednodušene povedané všetko funguje tak, že čím väčší výkon pri jazde (pri šliapaní do pedálov) vynaložíte, tím viac vám motor pomôže.

Použitím stredového elektromotora u väčšiny našich e-bikov sme docielili optimálneho umiestenia ťažiska priamo do stredu bicykla. Elektrobicykle Crussis sú tak skvelo ovládateľné a parádne držia stopu.

Prehľadný farebný LCD displej zobrazuje okrem základných informácií týkajúcich sa stavu batérie a aktuálne využívaného stupňa asistencie tiež ďalšie údaje týkajúce sa jazdy (rýchlosť, prejdená vzdialenosť ai.). Váš cyklocomputer tak môžete nechať doma, nebudete ho už potrebovať

Displej je ďalej vybavený USB konektorom umožňujúcim dobíjanie mobilných zariadení (telefón, navigácia, osvetlenie ai.). Dobíjať svoje zariadenie tak môžete i mimo civilizáciu, čo sa najmä pri dlhších výletoch môže hodiť.

Elektromotor samotný (voľba miery asistencie) je potom ovládaná prostredníctvom tlačidiel (plus, mínus, on/off) umiestených na riadidlách vedľa páky prednej brzdy. Jednoduché, pohodlné, bezpečné – čo viac si priať?

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 15