Dámsky krosový elektrobicykel e-Cross lady 10.7 (2022) 16"
  • Novinka
  • Dámsky krosový elektrobicykel e-Cross lady 10.7 (2022) 16"

Dámsky krosový elektrobicykel e-Cross lady 10.7 (2022) 16"

3 399,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Dámy, hľadáte parádny výbavou nabúchaný e-bike pre športovejšiu jazdu alebo výlet, ste na správnej adrese. Dámsky krosový elektrobicykel e-Cross lady 10.7 so stredovým elektromotorom je totiž určený nielen na výlety všetkého druhu na cestách a cyklochodníkoch, ale zvládne tiež športovejšie jazdenie v ľahšom teréne. Už sa nemusíte báť kopcovitého profilu výletu, ani toho že napríklad nebudete stíhať ostatným. Je čas vyraziť!

E-bike e-Cross lady 10.7 je určený vďaka zníženému hliníkovému rámu práve pre dámy. Geometria rámu zaisťuje nielen pohodlné nasadnutie a zosadnutie z bicykla, ale tiež jeho skvelú stabilitu a ovládateľnosť e-biku. K tomu prispieva silná Bosch PowerTube 500 s kapacitou 482 Wh (13,4 Ah) , ktorá je do rámu elektrobicykla plne integrovaná. Praktický, funkčný a k tomu oku lahodiaci dizajn. Čo viac si priať?

Snáď dojazd a spoľahlivosť. O to sa stará stredový elektromotor  BOSCH Performance CX 4. gen o výkonu 250W ), s krútiacim momentom 85 Nm. Použitie stredového elektromotora pri tohoto modeli prispieva veľkou mierou k ideálnemu vyváženiu elektrobicykla – ide o moderné riešenie používané pri vyšších radoch e-bikov po celom svete.

Dojazd e-biku je vďaka použitiu silnejšej batérie až 130 km – tu samozrejme vždy záleží na profile trati a spôsobu využitia asistencie, ktorá je v prípade tohto modelu päťstupňová. A ako vlastne asistenciu ovládate? Ako u väčšiny elektrobicyklov prostredníctvom BOSCH Intuvia  umiesteného na riadidlách. Farebný displej zobrazuje stav baterky, zvolený stupeň asistencie elektromotora, rýchlosť a prejdenú vzdialenosť.

Elektrobicykel je vyrábaný na kolesách s veľkosťou 28“ vo veľkostiach rámu 16“ a 18“. Radenie obstaráva špičková 12-rýchlostná sada SRAM Eagle SX 12s a jazdný komfort vám spríjemnia kotúčové hydraulické brzdy SRAM Level, odpružená vidlica ROCKSHOX FS Paragon Gold RL Solo Air 700c, ako názov napovedá je vybavený vzduchovým tlmením, so zamykaním z vidlica a disponuje zdvihom 65 mm.

E-bike je dodávaný bez blatníkov, osvetlenia, stojanu a iné. Tie sa však dajú k bicyklu bez problémov dokúpiť a následne namontovať. Naopak súčasťou vybavenia je USB konektor na dobíjane mobilných zariadení.

Nie je na čo čakať. E-bike Crussis e-Cross lady 10.7 so stredovým elektromotorom je pripravený pre váš parádny výlet. Šliapnite do pedálov!

Vlastnosti

1600665307970.png

Motor BOSCH Performance CX 4. gen

Elektromotor BOSCH Performance CX 4. gen. so stredovým pohonom patrí k absolútnej špičke medzi tým, čím môžete e-bike vybaviť. Skvelý výkon, spoľahlivosť, presný a citlivý chod – jednoducho osvedčená kvalita nemeckého spracovania. Elektromotor skvelo balancuje medzi krútiacim momentom a spotrebou, ktorá je pre e-bike vždy kritická. Pre zachovanie nízkej spotreby ponúka skvelý vysoký krútiaci moment až 85 Nm. V kombinácii s kvalitným elektrobicyklom dostávate do rúk naozaj to najlepšie.

Elektromotor Performance CX 4. gen. je určený pre horské elektrobicykle, pri ktorých je očakávaný športový výkon i v tom najnáročnejšom teréne, preto sme ním vybavili „desiatkový“ a „jedenástkový“ rad našich e-bikov. Pre takto vybavené elektrobicykle tak nie je prekážkou naozaj žiadny terén.

Elektromotor je vybavený snímačom šliapania i torzným snímačom sily šliapania. Reguláciu výkonu motora uskutočňuje riadiaca jednotka, ktorá neustále vyhodnocuje, akou silou jazdec šliape do pedálov. Zjednodušene povedané všetko funguje tak, že čím väčší výkon pri jazde (pri šliapaní do pedálov) vynaložíte, tým viac vám motor pomôže.

Použitím stredového elektromotora BOSCH Performace CX 4. gen. v modelových radoch 10.6 a 11.6 našich e-bikov sme docielili nie len zaistenie precízneho výkonu, ale tiež optimálneho umiestenia ťažiska priamo do stredu našich elektrobicyklov. Tie sú tak skvelo ovládateľné a parádne držia stopu.

S našimi elektrobicyklami vybavenými stredovými motormi BOSCH sa nemusíte báť naozaj žiadneho terénu! Je čas vyraziť.

1631196536214.png

RockShox FS Paragon Gold RL Solo Air 700C 

Vzduchom tlmená vidlica RockShox FS Paragon Gold RL Solo Air 700C so zdvihom 65 mm je skvele prispôsobivá váhe cyklistov. Stačí jednoducho upraviť tlak vzduchu vo vidlici a e-bike plne prispôsobiť vašej váhe a štýlu jazdy. Dobre nastavená vidlica potom skvele tlmí nárazy pri jazde v teréne, zatiaľ čo na rovnom povrchu zbytočne "nepropružuje." Pruženie je možné uzamknúť pomocou uzatvárania z korunky vidlice.

1600665377353.png

BOSCH Powertube 500 (482 Wh / 13,4 Ah)

Srdcom elektrobicykla dodávajúcim energiu do systému je batéria s Li-Ion článkami BOSCH 36V / 482 Wh (13,4 Ah). Batéria je plne integrovaná do rámu e-biku, čo v kombinácii so stredovým elektromotorom znamená jediné. Skvelo vyvážený, stabilný a ľahko ovládateľný elektrobicykel, ktorý naviac lahodí oku.

Batéria je schopná doviezť elektrobicykel na jedno nabitie až do vzdialenosti 150 km. Vždy však samozrejme závisí na profile trati a spôsobe využitia asistencie.

Samozrejmosťou je vybavenie batérie BMS doskou (Battery Management System), ktorá ju chráni pred prehriatím, skratom alebo prebitím. Batériu môžete nabíjať priamo na nosiči bicykla, alebo sa dá za účelom nabitia vybrať – nabiť ju tak môžete doma pomocou priloženej nabíjačky v akejkoľvek štandardnej zásuvke.

Úplne vybitú batériu nabijete do plnej kapacity za cca 3,5 hodiny.

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 15