Kovový bubienok detský
  • Novinka
  • Kovový bubienok detský
  • Kovový bubienok detský
  • Kovový bubienok detský
  • Kovový bubienok detský
  • Kovový bubienok detský

Kovový bubienok detský

28,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Rozmery: 17,5x13x17,5 cm
Vek: 3+
Materiál: kov
Design Ingela P. Arrhenius

Rozvíjajte hudobný talent Vašich detí s týmto kovovým bubnom. Tento krásny nástroj je ideálny pre úvod do sveta hudby. Ako bubon tak palička sú navrhnuté pre malé detské ruky. Obsahuje nastaviteľný popruh pre zavesenie okolo krku. Podporuje kreativitu a predstavivosť, rozvíja koordináciu ruka-oko, jemnú motoriku a zručnosť. Ilustrované Ingelou P. Arrhenius.

 

Hlavné vlastnosti:

  • rozvíja lásku k hudbe a rytmu
  • navrhla Ingela P. Arrhenius

 

 

Švédska umelkyňa Ingela Peterson Arrhenius sa narodila v roku 1967. Umenie a dizajn mali v jej živote vždy svoje miesto a predtým, ako začala svoju kariéru ilustrátorky, Ingela pracovala ako umelecký riaditeľ v Štokholme. Potom študovala reklamu a grafický dizajn na umeleckej škole v Štokholme. V roku 1992 si založila vlastnú ilustračnú firmu na voľnej nohe a pracovala medzinárodne v oblasti reklamy, dizajnu, vydavateľstva… V minulosti vytvárala návrhy potlače látok, tapiet, kancelárskych potrieb a pracovala aj na obaloch, produktovom dizajne, bytových doplnkoch a hračkách. Jej plagáty a dizajnové hračky nájdete po celom svete. Má záľubu v retro štýle, ktorá je jasne viditeľná v jej práci, ako aj v jej nadšení pre typografiu a farby. V súčasnosti žije v Štokholme so svojím manželom a dvoma synmi.

 

ademe.logo.small.jpg

 

Výrobca Vilac sa môže pýšiť úzkou spoluprácou s agentúrou ADEME, francúzskou vládnou organizáciou zaoberajúcou sa širokou paletou činností vedúcich k ochrane životného prostredia. História tejto agentúry siaha až do 70. rokov, do obdobia ropnej krízy. Aktívne spolupracuje s politikmi, verejnými organizáciami, súkromnou sférou aj občanmi. Stojí za odporúčaniami, návrhmi technických, metodických aj finančných postupov, štúdiami a osvetovými kampaňami. Vďaka svojmu dlhoročnému pôsobeniu je ADEME uznávaná ako dôveryhodná tretia strana poskytujúca záruky usilovania sa o udržateľnú budúcnosť. Zakúpením produktu výrobcu spolupracujúceho s touto agentúrou môže zákazník dať najavo svoju vôľu zachovávať životné prostredie prostredníctvom prísne posudzovaných postupov a kľúčových inovácií v celom procese jeho utvárania.

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 16