Staršia sestrička BABY born Soft Touch "Jednorožec", 43 cm
  • Novinka
  • Staršia sestrička BABY born Soft Touch "Jednorožec", 43 cm

Staršia sestrička BABY born Soft Touch "Jednorožec", 43 cm

72,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Jednorožce sú proste jedinečné, rovnako ako sestričky. Jednorožčia Staršia sestrička BABY born je okúzľujúca malá bábika. V tylovej sukienke v dúhových farbách a v trblietavom tope vyzerá ako ozajstná rozprávková víla. Z dlhých blonďatých vláskov sa dajú tvoriť rôzne účesy. Stačí použiť kefu, dve špirálovité gumičky a štyri sponky. Čelenka s kvetinovými ozdobami účes ešte podčiarkne.

Bábika s telíčkom z mäkkého a príjemného materiálu ""Soft Touch"" má ohybné kolená a keď čaká na jednorožca v kúzelnom lese, vie aj sama stáť. Všade so sebou berie fľaštičku na vodu sa trblietavým viečkom. Po napití sa Staršia sestrička môže trochu rozplakať, napríklad keď sa kúzelný jednorožec neobjaví.
• Staršia sestrička BABY born.
• 6 životných funkcií pre skvelú zábavu.
• Rôznorodé hry s BABY born Surprise zvyšujú detskú predstavivosť a bolo proukázané, že podporujú rozvoj sociálnych vedomostí a hodnôt ako je zodpovednosť, komunikácia a empatia.
• Funguje bez batérií.

Staršia sestrička BABY born Soft Touch ""Jednorožec"" je bábika veľkosti 43 cm. Má na sebe šatôčky, čelenku a krídelká. Súčasťou balenia je fľaštička, kefa na vlasy, 2 špirálovité gumičky, 4 sponky a náramok priateľstva pre bábiku a jej malú mamičku.

Nový produkt
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 16