Kidizoom Magic studio
  • Novinka
  • Kidizoom Magic studio
  • Kidizoom Magic studio

Kidizoom Magic studio

121,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Najpredávanejší a deťmi najobľúbenejší detský fotoaparát na svete od Vtech. Tentoraz so zabudovaným ""profesionálnym"" trikovým štúdiom! Všetko kompletne v slovenčine alebo slovenčine (možno prepínať).
Aj tento fotoaparát má všetky funkcie, na ktoré ste od Kidizoomov zvyknutí. Naučí vás vytvárať originálne digitálne fotografie, vrátane špeciálnych vstavaných foto-efektov, a dokonca aj nahrávať video filmy so zvukom!

Fotoaparát vie nielen fotiť a natáčať videá, ale obsahuje novú úplne úžasnú várku nových efektov, trikov aj hier. Dokáže vytvoriť originálne a nezameniteľné autoportréty, vtipné skupinové fotografie alebo videá. Nechýba časovač alebo možnosť nastaviť si vytvorenie fotografie až na moment, kedy bude detekovaná tvár.
To ale nie je zďaleka všetko! KIDIZOOM ® MAGIC STUDIO teraz dokáže do vašich videí vložiť neuveriteľné trikové efekty. Môžete si tak zaplávať so žralokmi, stať sa víťazom automobilových pretekov, vodcom expedície v džungli, letieť vesmírom alebo napríklad predpovedať správy v TV štúdiu. A to všetko bez toho, aby opustíte obývačku!
Pomocou trikov v KIDIZOOM ® MAGIC ŠTÚDIU naučíte predmety levitovať, prikúzliť si kamaráta, úplne zmiznúť alebo si vykúzliť svoje dvojča.

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 14