Infrasauna - HECHT BRILLANT
  • Novinka
  • Infrasauna - HECHT BRILLANT

Infrasauna - HECHT BRILLANT

1 600,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Príkon 2400 W. Pre 1 - 3 osoby. 6 keramických výhrevných telies, vnútorný kontrolný panel, MP3 prehrávač, rádio, sklenené dvere, ionizér vzduchu, farebná terapia, materiál kanadská jedľa.

Infrasauna HECHT BRILLANT pre umiestnenie v interiéri určená Pre 1 - 3 osoby. O výhrev sa stará 6 keramických. Vnútorný kontrolný panel pre pohodlné nastavenie režimov a teploty. MP3 prehrávač, rádio, sklenené dvere, ionizér vzduchu, farebná terapia.

INFRAČERVENÉ ŽIARENIE A JEHO POZITÍVNE účinky na ľudský organizmus Efektívna detoxikácia organizmu

Saunovanie v infrasaune napomáha k vylúčeniu ťažkých kovov, v tukoch rozpustných toxínov a toxínov obsiahnutých v pote kožnými pórmi z tela. A to rýchlejšie a efektívnejšie ako akákoľvek iná liečba alebo cvičenie. Ide napríklad o tieto látky: arzén, benzén, kadmium, nikel, meď, mangán, olovo, sodík, ortuť, anestetiká, lieky, cholesterol, nikotín, chlorid a kyseliny atď.


Chudnite v infrasaune!
Po saunovaní môžete vážiť aj o niekoľko kg menej, ale uvedomte si, že podkožný tuk sa teplom nerozpúšťa. Telo však pri vypotení jedného gramu potu spotrebuje cca 0,6 kilokalórie energie. Kým v klasickej fínskej saune je pot tvorený vodou z 95 až 97%, v infrasaune je to len z 80 až z 85%. Zvyšok tvoria tukové bunky a škodliviny. Preto v infrasaune vylúčite o 10% viac škodlivín než v klasickej fínskej saune. A príkladne za 30 minút spálite až 600 kilokalórií.


Odbúravanie stresu

Súčasný životný štýl kladie značné nároky na našu výkonnosť. Vyčerpávanie prirodzenej obranyschopnosti často vedie k preťaženiu organizmu a stresu. Pri používaní infrasauny dochádza k rozšíreniu krvných vlásočníc, ktoré môže zlepšiť krvný obeh, a tým odbúrať aj stres.


Celulitída

Saunovanie je jedným z prostriedkov v boji proti celulitíde. Je však potrebné ju kombinovať s následnou aplikáciou špeciálnych gélov, s masážami, s lymfodrenážami a úpravou jedálnička.


Čistenie a obnova pleti

Potom stráca pokožka hydratáciu a minerály, čo sa dá ale správnym pitným režimom nahradiť. Odplavujú sa z nej však nečistoty. Teplom sa uvoľňujú póry a pokožka sa potom lepšie čistí. Pri saunovaní dôjde k prekrveniu pokožky, ktorá potom lepšie vstrebáva kozmetické prípravky. Pravidelné používanie infrasauny zmierňuje kožné ochorenia, ako je akné, vyrážka, ekzém či lupienka, a môže postupne zmäkčiť aj jazvy. Na druhú stranu je veľkým rizikom častého saunovanie tvorba rozšírených žiliek.


Úľava od bolesti

Saunovaním môžete odstrániť alebo aspoň zmierniť prejavy artritídy, uľaviť svojmu telu od svalových kŕčov, bolesti šije a chrbta a urýchliť proces hojenia menej vážnych zranení.


Posilnenie imunitného systému

Saunovanie spôsobí krátke zvýšenie telesnej teploty o 0,5 až 1,5 °C. Následkom zvýšenia telesnej teploty dochádza k usmrteniu vírusov a baktérií alebo aspoň k zastaveniu ich množenia. Výsledkom pravidelného saunovania je posilnenie imunitného systému.




! Doprava !

Skútre, motocykle, štvorkolky, buggy, elektrobicykle, traktory a iné nadrozmerné stroje sú dodávané skompletizované a nastavené. Preto môže byť doba dodania dlhšia než obvyklé 2 pracovné dni.

Rozmerné a skompletizované produkty nie je možné zasielať bežnou kuriérskou službou, pretože hrozí vysoké riziko poškodenia. Ako spôsob dopravy je preto možný iba:

  • Osobný odber v predajni HECHT
    V predajni vám predajní technici výrobok pripravia k odberu, vykonajú zoznámenie s produktom a krátke zaškolenie. Doprava z predajne domov je realizovaná vo vašej réžii. 

 

Parametre

dĺžka (cm) 150
šírka (cm) 120
výška (cm) 190
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 4