Čajová sada Musical Michelle Carlslund
  • Novinka
  • Čajová sada Musical Michelle Carlslund
  • Čajová sada Musical Michelle Carlslund
  • Čajová sada Musical Michelle Carlslund
  • Čajová sada Musical Michelle Carlslund

Čajová sada Musical Michelle Carlslund

38,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Rozmery balenia: 34.5x20x9.5 cm
Vek: 3+
Materiál: kov
Design Michelle Carlslund

Kovový set riadu s krásnou zvieracie ilustrácií, s podtáčí. Tento set je špeciálny v tom, že pri servírovaní hrá hudbu. V balení nájdete 14 ks vybavenie: veľký tácka pre ľahký presun riadu, 4 hrnčeky s podtácky, 4 dezertné tanieriky a kanvičku, ktorá pri náklone začne hrať peknú melódiu. Veľkosť tak akurát pre detské ruky. Ilustrované Michelle Carlslund. Vyrobené vo Francúzsku.

Hlavné vlastnosti:

  • kovová sada riadu
  • vnútri kanvice na čas je ukrytý naťahovací hudobný strojček
  • design Michelle Carlslund
  • obsahuje 14 ks

 

 

Cestujte s nami v naivnom a elegantnom svete dánskej ilustrátorky Michelle Carlslund, svete jemných farieb, ktorý je plný roztomilých medveďov a priateľských vtáčikov. V roku 2010, keď Michelle ešte študovala grafický dizajn, vytlačila doma svoje ilustrácie a skúsila ich predať na dizajnovom trhu, kde sa stretli s veľkým úspechom! Niekoľko obchodíkov chcelo začať predávať jej výtvory, a tak ju napadlo, že by bolo fajn začať podnikať. Michelle sa rýchlo stala uznávanou nezávislou ilustrátorkou. Dnes možno jej ekologické grafické diela zakúpiť po celom svete v dizajnových butikoch, papiernictvách a detských obchodoch. Michelle sa inšpiruje všetkým okolo nej. Jej výtvory sú nežné a poetické, štylizovaný a detinský štýl, ktorý sa perfektne prelína s hračkami firmy Vilac. „Som hranolky milujúca, časová optimistka a tvorkyňa ekologických plagátov a ilustrátorka na voľnej nohe so sídlom v dánskej Kodani,“ to by povedala ilustrátorka Michelle Carlslundová, keby sa mala popísať jednou vetou.

 

ademe.logo.small.jpg

 

Výrobca Vilac sa môže pýšiť úzkou spoluprácou s agentúrou ADEME, francúzskou vládnou organizáciou zaoberajúcou sa širokou paletou činností vedúcich k ochrane životného prostredia. História tejto agentúry siaha až do 70. rokov, do obdobia ropnej krízy. Aktívne spolupracuje s politikmi, verejnými organizáciami, súkromnou sférou aj občanmi. Stojí za odporúčaniami, návrhmi technických, metodických aj finančných postupov, štúdiami a osvetovými kampaňami. Vďaka svojmu dlhoročnému pôsobeniu je ADEME uznávaná ako dôveryhodná tretia strana poskytujúca záruky usilovania sa o udržateľnú budúcnosť. Zakúpením produktu výrobcu spolupracujúceho s touto agentúrou môže zákazník dať najavo svoju vôľu zachovávať životné prostredie prostredníctvom prísne posudzovaných postupov a kľúčových inovácií v celom procese jeho utvárania.

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 16