Odrážadlo Puky Pukylino
  • Novinka
  • Odrážadlo Puky Pukylino
  • Odrážadlo Puky Pukylino
  • Odrážadlo Puky Pukylino
  • Odrážadlo Puky Pukylino
  • Odrážadlo Puky Pukylino

Odrážadlo Puky Pukylino

59,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Kvalitné nemecké odrážadlo ponúkajúce najlepší pomer ceny, kvality a funkčnosti. Pukylino predstavuje pre deti od 1 roka (75 cm) ideálny vstup do sveta mobility. Je vhodné už pre deti, ktoré zatiaľ chodia len s pomocou.

Odrážadlo trénuje koordináciu, protismerný pohyb rúk a nôh, dieťa sa učí plánovane meniť smer pohybu, nasadanie, zosadanie. Riadidlá sú pogumované, s bezpečnostnými bočnými chráničmi. Ergonomické sedadlo, tiché kolieska, lak odolný voči nárazom a hmotnosť len 2,5 kg sú ideálnou kombináciou pre deti i rodičov. výška sedadla: 22 cm rozmery: 51x26.

Kvalitné nemecké odrážadlo ponúkajúce najlepší pomer ceny, kvality a funkčnosti. Pukylino predstavuje pre deti od 1 roka (75 cm) ideálny vstup do sveta mobility. Je vhodné už pre deti, ktoré zatiaľ chodia len s pomocou. Odrážadlo trénuje koordináciu, protismerný pohyb rúk a nôh, dieťa sa učí plánovane meniť smer pohybu, nasadanie, zosadanie.

Riadidlá sú pogumované, s bezpečnostnými bočnými chráničmi. Ergonomické sedadlo, tiché kolieska, lak odolný voči nárazom a hmotnosť len 2,5 kg sú ideálnou kombináciou pre deti i rodičov. výška sedadla: 22 cm rozmery: 51x26

Nový produkt
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 3