Prútený kočík pre bábiky ružový
  • Novinka
  • Prútený kočík pre bábiky ružový

Prútený kočík pre bábiky ružový

110,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Krásny prútený kočík pre bábiku značky MY SWEET BABY je výrobok s najväčšou akosťou pre deti. Prírodné prútie a drevo tvoria spolu s farbami materiálu jedinečný celok. Každý detail detského kočiarika je precízne prepracovaný vďaka poctivej ručnej práci.

Skvelý darček pre dievčatko - krásny prútený kočík pre bábiky, štýlový a jedinečný. Ručne vyrobený kočík, špičková ručná práca. Prírodné poľské prútie z ekologického pestovania. Kočík má krásny zaoblený tvar. Drevený masívny podvozok z prírodného bukového dreva špičkovej kvality. Pevná stabilná rukoväť uľahčuje pohodlné riadenie kočíka. Drevené kolesá chránené gumenou pneumatikou. Kolesá sú namontované na kovových osiach. Špeciálna poistka "click-clack" bezpečne upevňuje kolesá a umožňuje ľahké otáčanie kolies.
Súprava obsahuje aj krásne obliečky pre bábiku - vankúšik a paplón s volánkovým lemom. Kočík je navyše podšitý mäkkou výstelkou. Pre maximálnu bezpečnosť je vnútro kočíka chránené elegantnou výstelkou s jemným fleecom vo vnútri. Boky kočíka sú lemované elegantnými veľkými mašľami.

Každý detail kočíka je nádherne prepracovaný ako výsledok starostlivej ručnej práce. Ku každému vozíku je navyše kartička, na ktorú môžete napísať venovanie alebo želania.

Charakteristika vozíka:

- košík na vozík ručne upletený z prírodného ekologického prútia,
- pevný a stabilný drevený podvozok, s dlhou pohodlnou rukoväťou,
- drevené kolieska namontované na kovových osiach, s poistkou "click-clack" pre zaistenie kolesá sa ľahšie otáčajú a priľnú,
- gumené pneumatiky na ochranu kolies,
- sada obliečok pre bábiky
- priložená kartička s možnosťou pripísania venovania.

Celkové rozmery: dĺžka 48/57cm, šírka 31cm, výška 51/52cm, výška rukoväte: 47cm.

Nový produkt
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 11