Detské odrážadlo SPORT MINI WHITE
  • Novinka
  • Detské odrážadlo SPORT MINI WHITE
  • Detské odrážadlo SPORT MINI WHITE
  • Detské odrážadlo SPORT MINI WHITE
  • Detské odrážadlo SPORT MINI WHITE

Detské odrážadlo SPORT MINI WHITE

30,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Veselé detské odrážadlo Lorelli SPORT MINI so štýlovým dizajnom v tvare auta. Obsahuje otočný volant, hudbu a zvukové efekty pre ešte viac zábavy. Bezpečné prevedenie vhodné pre deti od 12 mesiacov.

S odrážadlom SPORT MINI od Lorelli môžete zaradiť vyšší stupeň zábavy! Vaše dieťa sa s týmto dopravným prostriedkom zaručene zabaví doma i vonku. Navyše sa jedná o skvelý spôsob, ako podporiť pohyb dieťaťa a rozvoj jeho motorických schopností. Tento model s veselým dizajnom navyše obsahuje otočný volant a panel s melódiami a klaksónom, ktoré malý vodič pri svojej jazde určite využije. K dispozícii je tiež operadlo, ktoré rodičia môžu využiť dokonca ako madlo. Dizajn odrážadlá bol navrhnutý tak, aby bolo maximálne znížené riziko prevrátenia. K bezpečnosti produktu prispieva tiež použitie kvalitných a odolných materiálov. Aj preto tento produkt spĺňa európsku normu EN 71.

Vlastnosti a vybavenie:

● Odporúčaný vek 12 mesiacov do 3 rokov

● Moderný dizajn inšpirovaný skutočným autom

● Otočný volant

● Pre prevádzku auta (zvukové efekty) sú potrebné 2 batérie AA. Batérie nie sú súčasťou balenia

● Operadlo

● Jednoduchá manipulácia vďaka rúčke

● Bezproblémová údržba a čistenie

● Maximálna nosnosť je – 20 kg

● Rozmery rozložená (L x W x H cm) – 48 × 22 × 36 cm

● Hmotnosť: 1,2 kg

Čistenie a údržba: Uistite sa, že sú pevné časti pevne prišrubovane, či sú povolené. Pravidelne kontrolujte uvoľnené skrutky. Ak sú ne ktoré časti poškodené, okamžite ich vyměňte. Odrážedlo obsahuje trubica, plasty, silný papier a látku. Udržujte produkt mimo vlhké prostredie a veľmi chladné či teplé prostredie po dlhšiu dobu. Produkt prikrývajte. Nikdy nepoužívajte korozívne alebo brúsne látky na čistenie hračky. Očistite navlhčenou handrou a jemným vody. V prípade, že bol produkt na pláži, vyčistěteho a odstráňte piesok a soľ z otáčavých častí a kol.

Tento výrobok je vyrobený v súlade s európskou bezpečnostnou normou EN 71 – Bezpečnosť hračiek.

Nový produkt
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 16