Luxusná plyšová hracia deka Ovečka
  • Novinka
  • Luxusná plyšová hracia deka Ovečka
  • Luxusná plyšová hracia deka Ovečka
  • Luxusná plyšová hracia deka Ovečka
  • Luxusná plyšová hracia deka Ovečka
  • Luxusná plyšová hracia deka Ovečka

Luxusná plyšová hracia deka Ovečka

70,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Luxusná plyšová hracia deka New Baby s hrazdou je vyrobená z prvotriednych mäkučkých materiálov. Kvalita použitých materiálov už na prvý pohľad odlišuje deku New Baby od ostatných a precízne spracovanie zaručuje dlhú životnosť a trvalo krásny vzhľad. Deku na okrajoch zdobí kožušinka jemná ako čerstvo napadnutý sneh. Výplň je vyrobená z polyesterových vlákien (umelé páperie), ktoré majú vzduchové kanálky, vďaka ktorým výplň zostáva dlho nadýchaná a pružná.

Výplň sa nedeformuje a poskytuje kvalitnú a pohodlnú oporu pre hlavičku pri odpočinku alebo spánku. Vďaka použitiu týchto materiálov sa vaše bábätko bude cítiť ako by ležalo na obláčiku.

Hracia deka rozvíja detskú predstavivosť vďaka poznávaniu farieb, tvarov a zvukov. Rozvíja zmysly hmatu, zraku aj sluchu vďaka šuštiacim a pohyblivým častiam. Pohodlné ležanie na brušku alebo chrbte, umožňuje slobodu pohybu dieťatka a motivuje ho k zdvíhaniu hlavičky. Hračky je možné ľahko zložiť a používať samostatne. Každé bábätko si na deke nájde svoju obľúbenú hračku. Nájdeme tu zrkadlo, rôzne suštiace časti, plyšové hračky s pískatkom alebo hryzátka. Možno ju použiť doma aj vonku. Kúpte Vášmu bábätku rozprávkové miesto na hranie i odpočinok. Možno ju používať aj ako pohodlný vankúšik alebo podložku. Pokiaľ deku práve nepoužívate, ľahko ju zložíte a uchováte tak pred prachom alebo prípadným poškodením. Deku rozložíte späť počas minútky.
Pre značku New Baby je dôležitá vaša spokojnosť a pohodlie vášho bábätka.
Vhodné pre deti od narodenia.

Vonkajšie rozmery deky: 80 cm
Vnútorné rozmery deky: 55 cm
Rozmery vrátane hlavy: 92 cm
Výška s hrazdičkou: 53 cm
Hmotnosť 2,3 kg

Nový produkt
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 1