Hračka maznáčik pletený bavlnený Lapidou pink 32x32 cm
  • Novinka
  • Hračka maznáčik pletený bavlnený Lapidou pink 32x32 cm

Hračka maznáčik bavlnený Lapidou old pink 44x44 cm

15,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Veľmi mäkkučký maznáčik Lapidou.

- príjemný materiál
- 100% bavlna
- možnosť prania na 30°C

Rozmery výrobku: 44 cm x 44 cm

Prvé mesiace života Vášho bábätka sú o spoznávaní tohto sveta. V každom momente - dobrom či zlom, sú Nattou plyšové hračky príjemný spoločník. Dovoľte nám dať Vám pár tipov, ako čo najlepšie budovať priateľstvo medzi Vašim bábätkom a jeho alebo jej Nattou plyšovou hračkou:
• Bábätko sa zvykne naviazať na jednu konkrétnu hračku. Tomuto nemusíme rozumieť, ale mali by sme to akceptovať.
• Po umytí, majte hračku pár nocí pri sebe aby nasala vašu prirodzenú vôňu, ktorá bábätko následne upokojí a dá mu alebo jej pocit bezpečia.
• Kúpte si radšej dve rovnaké obľúbené Nattou hračky pre prípad, že sa Vám jedna stratí. Týmto predídete uplakaným očkám. Hračky sem-tam striedajte aby Vaše malé necítilo žiaden rozdiel.
• Vaše bábätko bude chcieť so svojou obľúbenou Nattou hračkou zaspávať v postieľke. Akonáhle zaspí, odporúčame hračku z postieľky vybrať, ale zároveň nechať ju nablízku. Takto bábätko pokojne zaspí a zobudí sa v lepšej nálade.
Nattou hračky budú sprevádzať Vaše bábätko v prvých mesiacoch života. Dajú vášmu dieťaťu potrebnú dôveru, pocit bezpečia a komfortu v kľúčových okamihoch v raných fázach rastu a vývoja.
Nový produkt
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 16