Drevený psík Griffin
  • Novinka
  • Drevený psík Griffin
  • Drevený psík Griffin

Drevená líška Lex

6,90 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Lex, drevená líška, sa stane vernou spoločníčkou pre deti.

Rozmery: 12x7x9 cm.

Výrobca: Small Foot.

Vek: 0+

Táto milá hračka je vyrobená z kvalitne spracovaného dreva. Hračku možno uchopiť, ale môže slúžiť aj ako jazdiaca hračka, vďaka zabudovaným kolieskam. Pomocou tejto hračky si dieťa rozvíja svoje motorické zručnosti. Hračka je odolná voči slinám a vode, a tak ju deti môžu bez obáv dávať do úst. 

Lex, drevená líška, sa stane vernou spoločníčkou pre deti.

Nemecká inšpekčná organizácia TÜV v Porýní skontrolovala a certifikovala naše nové produkty Lotta, Lex a Ludwig a vyhlásila ich za dobré. Môžeme preto zaručiť, že naše výrobky sú bezpečné, vhodné pre deti a bez toxických látok.

small foot

Nemecká značka Small Foot zameraná na predaj kvalitných drevených hračiek od roku 1996. Všetky drevené hračky značky Small Foot majú označenie CE a sú vyrábané podľa európskej normy pre bezpečnosť hračiek EN 71. Použité farby sú špeciálne vyvinuté pre drevené hračky a sú odolné aj proti slinám detí. Drevo, ktoré sa používa pre tieto hračky, väčšinou pochádza z lesníckych spoločností zapojených do zalesňovania. To ponúka všetkým zákazníkom možnosť prispieť k zachovaniu prirodzene rastúcich lesov. Drevené hračky Small Foot sú žiarivo farebné výrobky, ktoré sú vyrobené prevažne z prírodných surovín - dreva. Deťom robia radosť od útleho veku, rozvíjajú ich hmatové a zmyslové schopnosti. Cieľom značky Small foot je podporovať duševný a fyzický vývoj detí.

Nový produkt
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 16