Pánsky trekový elektrobicykel e-Gordo 1.7 (2022) 18"
  • Novinka
  • Pánsky trekový elektrobicykel e-Gordo 1.7 (2022) 18"

Pánsky trekový elektrobicykel e-Gordo 1.7 (2022) 18"

1 399,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Páni, hľadáte elektrobicykel na pohodlné jazdenie a výlety všetkého druhu? Chcete vyraziť na poriadny výlet? Nenechať sa limitovať profilom alebo dĺžkou výletu? Potom je trekový elektrobicykel e-Gordo 1.7 práve pre vás.

Geometriu hliníkového rámu e-Gordo 1.7 sme prispôsobili plne pánskym potrebám. E-bike je stabilný, pohodlný a skvele ovládateľný. Veľkou mierou k tomu prispieva aj batéria s Li-Ion článkami 13 Ah, ktorá je plne integrovaná do rámu e-bicykla. Praktický, funkčný a k tomu oku lahodiaci dizajn. Čo viac si priať?

Snáď funkčnosť a spoľahlivosť. O tú sa stará elektromotor Bafang umiestnený v náboji zadného kolesa. Spoľahlivo vás dovezie až do vzdialenosti 100 km – tu samozrejme vždy záleží na profile trate a spôsobe využitia asistencie, ktorá je v prípade tohto modelu päťstupňová. A ako vlastne asistenciu ovládate? Ako u väčšiny elektrobicyklov prostredníctvom LCD panela umiestneného na riadidlách. Ten zobrazuje stav batérie, zvolený stupeň asistencie elektromotora, rýchlosť a prejdenú vzdialenosť

E-bicykel je vyrábaný na 28“ kolesách v dvOch veľkostiach rámu 18“ a 20“. O radenie sa stará 21 rýchlostí sady Shimano Tourney a jazdný komfort vám spríjemní odpružená vidlica Suntour CR7-V 700C, no lock  a pohodlné sedlo. Báť sa nemusíte ani dažďa. Súčasťou výbavy e-kolesá sú totiž okrem stojanu a nosiče takisto blatníky.

Nie je načo čakať. E-bike Crussis e-Gordo 1.7 je pripravený pre vaše prvé šliapnutia do pedálov. Je čas vyraziť!

Ak by ste predsa zatúžili po modeli so silnejšou batériou, pozrite na e-bicykel e-Gordo 1.7-S alebo e-Gordo 7.7 / 7.7-S so stredovým elektromotorom a lepšou doplnkovou výbavou (vidlica, prehadzovačka, …).

Vlastnosti

1587538890273.png

Batéria 468 Wh (13 Ah)

Srdcom elektrobicykla, ktoré dodáva energiu do systému je batéria s Li-Ion článkami 36V / 468 Wh (13 Ah). Batéria je plne integrovaná do rámu e-biku, čo v kombinácii so stredovým elektromotorom znamená jediné. Skvelo vyvážený, stabilný a ľahko ovládateľný elektrobicykel, ktorý naviac lahodí oku.

Batéria je schopná doviezť elektrobajk na jedno nabitie až do vzdialenosti 100 km. Vždy však samozrejme závisí na profile trati a spôsobu využitia asistencie.

Samozrejmosťou je vybavenie batérie BMS doskou (Battery Management System), ktorá ju chráni pred prehriatím, skratom alebo prebitím. Batériu môžete nabíjať priamo na nosiči bicykla, alebo sa dá za účelom nabitia vybrať – nabiť ju tak môžete doma pomocou priloženej nabíjačky v akejkoľvek štandardnej zásuvke.

Úplne vybitú batériu nabijete do plnej kapacity za 6,5 hodín.

1589956008720.png

Doplnky

Ak hľadáte spoľahlivého parťáka na výlety za každého počasia, je trekový rad našich elektrobicyklov pre vás tou správnou voľbou. Trekové e-kolesá sú vybavené predným a zadným blatníkom, takže vás nerozhádže jarný dáždik, ani letná búrková prietrž mračien. Súčasťou e-biku je tiež zadný nosič, ktorý je možné dovybaviť taškami alebo košíkom. S trekingovým elektrobicyklom tak môžete vyraziť nielen na krátky výlet, ale tiežnapríklad na viacdennú expedíciu. Cestovanie jednoducho nebolo nikdy jednoduchšie.

1587543580161.png

LCD panel

Motorová asistencia je ovládaná prostredníctvom prehľadného LCD panelu s digitálnym displejom, ktorý je umiestnený na riadidlách pri prednej brzdovej páky. Jednoduché, pohodlné, bezpečné - čo viac si priať? 

Displej samotný zobrazuje okrem základných informácií týkajúcich sa stavu batérie a aktuálne využívaného stupňa asistencie aj ďalšie údaje týkajúce sa jazdy (rýchlosť, prejdená vzdialenosť a i.). Váš cyklocomputer tak môžete nechať doma, nebudete ho už potrebovať.

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 4