HECHT GRIZZIS GREEN - elektrobicykel
  • Novinka
  • HECHT GRIZZIS GREEN - elektrobicykel

HECHT GRIZZIS PINK - elektrobicykel

1 599,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Športový outdoorový elektrobicykel HECHT GRIZZIS GREEN. Alumíniový rám so skrytým akumulátorom 36 V / 14 Ah. Motor 250 W, kolesá 29 ". Dojazd na elektromotor cca 120 km.

Elektrobicykel nie je len športovým náčiním, ale tiež jedinečným dopravným prostriedkom.

Športový outdoorový elektrobicykel HECHT GRIZIS oceníte pri dlhších cykloturistických výletoch alebo výjazde do veľkých kopcov. Pokiaľ športujete alebo ak ste na dlhých cestách krajinou, umožní vám lepší výkon a do cieľa dôjdete vždy plní energie. Záleží len na vás, koľko sily do šliapania vynaložíte. Elektrobicykel vám umožní dostať sa kombináciou vlastných síl a nastavenej asistencie elektromotora tam, kam by ste inak museli hromadnou dopravou alebo autom.

Akumulátor je pri tomto bicykli celkom ukrytý v ráme, inak teda neruší športový dizajn bicykla. Podobne je celkom ukrytý aj elektromotor vrátane prevodov v náboji zadného kolesa. Elektromotor sa aktivuje automaticky, akonáhle šliapnete do pedálov. Elektrobicykel teda nefunguje ako motorka, ale výrazne vám pomáha pri šliapaní. S pomocou motora potom môžete vyjsť ľahko aj kopec, na ktorom sa zapotia aj najotrlejší športovci. Asistenciu elektromotora môžete tiež vypnúť.

Na veľkom prehľadnom displeji vidíte stav nabitia akumulátora, aktuálnu rýchlosť, nastavený stupeň asistencie elektromotora a počet prejdených kilometrov. Môžete si zobraziť aj priemernú a maximálnu rýchlosť jazdy.

Bicykel HECHT GRIZIS je vybavený prešmyčkou a prehadzovačkou značky SHIMANO.

Predné a zadné koleso je brzdené kotúčovými brzdami TEKTRO.

Li-ion akumulátor s článkami SAMSUNG má kapacitu 10 Ah pri napätí 36 V. Výkon motora je 250 W. Bicykel spĺňa podmienky pre prevádzku na pozemných komunikáciách dané platnými právnymi predpismi pre SR a väčšinu ďalších štátov EU. Dojazd bicykla s asistenciou na jedno nabitie je cca 120 km.Bicykel samozrejme môžete používať s vypnutou asistenciou, je však nutné počítať s tým, že integrovaný motor s prevodmi v zadnom náboji pri jazde kladie mierny odpor.

Vďaka tomu, že celý systém elektrického pohonu je šikovne ukrytý v dizajne bicykla, sa vyhnete posmeškom trénovaných cyklistov a pravdepodobne ich prekvapíte ľahkosťou, s akou zdoláte aj tie najprudšie kopce. Výlety a jazdu na bicykli si konečne užijú aj tí, ktorí majú zdravotné problémy alebo si nie sú istí svojou kondíciou.

Športový outdoorový bicykel HECHT GRIZIS sa stane vašim spoľahlivým pomocníkom na cestách do práce, do školy, ale predovšetkým pri výletoch do prírody.

Pre jazdu na elektrobicykli nepotrebujete vodičský preukaz.

Parametre

motor Elektrický 250 W
akumulátor - kapacita (Ah) 14
akumulátor - napätie (V) 36
akumulátor - typ Li-Ion
priemer kolies pr./zadné (palce) 29/29
Nový produkt
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 16