Dámsky horský elektrobicykel ONE-Guera 8.7-M (2022) 17"
  • Novinka
  • Dámsky horský elektrobicykel ONE-Guera 8.7-M (2022) 17"

Dámsky horský elektrobicykel ONE-Guera 8.7-M (2022) 17"

2 439,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Dámy, hľadáte parádny výbavou nabúchaný e-bike? Potom môže byť Crussis ONE-Guera 8.7-M voľbou pre vás. Vezmite ho na vaše výlety prírodou, cestou necestou, po rovinách, cez kopce i na túlanie sa po horách, po miestach, kam ste sa napríklad so svojim bicyklom ešte neodvážili.

Dámsky horský elektrobicykel ONE-Guera 8.7-M so silnejšou batériou je určený pre jazdu v teréne, ale bez problému zvládne i cestu alebo cyklochodník. Záleží len na vás. Od svojej  kolegyni e-Guera 8.7-M sa líši dizajnom – ponúka decentné farebnú kombináciu.

Hliníkový rám je vďaka pohodlnej geometrii plne prispôsobený dámskym potrebám. Geometria rámu zaisťuje skvelou stabilitu a ovládateľnosť e-biku, k čomu prispieva batéria s Li-Ion článkami Samsung 36V / 720 Wh (20 Ah). Tá je do rámu elektrobicykla plne integrovaná. Praktický, funkčný a k tomu oku lahodiaci dizajn. Čo viac si priať?

Snáď dojazd a spoľahlivosť. O to sa stará stredový elektromotor BAFANG MAX drive (M400), s nominálnym výkonom 250W (max 500W), s krútiacim momentom 80 Nm. Použitie stredového elektromotora pri tohoto modeli prispieva veľkou mierou k ideálnemu vyváženiu elektrobicykla – ide o moderné riešenie používané pri vyšších radoch e-bikov po celom svete.

Dojazd e-biku je 170 km – tu samozrejme vždy záleží na profile trati a spôsobu využitia asistencie, ktorá je v prípade tohto modelu päťstupňová. A ako vlastne asistenciu ovládate? Ako u väčšiny elektrobicyklov prostredníctvom LCD displeja umiesteného na riadidlách. Farebný displej zobrazuje stav baterky, zvolený stupeň asistencie elektromotora, rýchlosť a prejdenú vzdialenosť.

Elektrobicykel je vyrábaný na kolesách s veľkosťou 27,5“, ktoré sú v prípade horských bicyklov dnes už nutným štandardom, a vo veľkostiach rámu 17“ a 19“. Radenie obstaráva špičková 12-rýchlostná sada SRAM Eagle SX 12s a jazdný komfort vám spríjemnia kotúčové hydraulické brzdy SHIMANO Deore BR-MT410 alebo SRAM Level, odpružená vidlica ROCKSHOX FS Judy Silver TK Solo Air 27,5", ako názov napovedá je vybavený vzduchovým tlmením a disponuje zdvihom 100 mm.

Kolesá sú obuté do bikových plášťov MAXXIS ARDENT 27,5 X 2,40, takže sa nemusíte báť, že by o priľnavosť elektrobicyklov v teréne nebolo postarané.

E-bike je dodávaný bez blatníkov, osvetlenia, stojanu a iné. Tie sa však dajú k bicyklu bez problémov dokúpiť a následne namontovať. Naopak súčasťou vybavenia je USB konektor na dobíjane mobilných zariadení.

Vlastnosti

1585665214849.png

SRAM SX EAGLE 12 rýchlostí

Technológia Eagle™ prináša hladké a presnejšie radenie s výnimočnou spoľahlivosťou.

Technológia Eagle™ je revolúcia v MTB, pretože cyklistom ponúka jednoprevodníkový pohon, ktorý je navrhnutý presne podľa potreby – nízka hmotnosť, odolnosť, intuitívne ovládanie a rozsah prevodov na jazdu vo všetkých terénoch. Sada SX Eagle™ je najnovším prírastkom do ekosystému Eagle™ 1x. Zdieľa technológie s vyššími modelovými radami, ktoré umožňujú jeho 100% kompatibilitu v rámci ekosystému Eagle™. SX Eagle™ je tu, aby umožnil ľahší prístup k výhodám systému Eagle™ pre omnoho viac cyklistov než kedykoľvek pred tým.

Nová prehadzovačka SX Eagle™ je konštruovaná v špecifickom a osvedčenom SRAM 1x dizajne označovanom X-HORIZON™.  X-SYNC™ spodná kladka ľahko obslúži kazety s rozsahom 11-50 a 10-50 a tiež sa podieľa na celkovo hladkom chode pohonu SX Eagle™. Technológia Cage Lock umožňuje objavujúcim jazdcom ľahké vybratie zadného kolesa.

Nová radiaca páčka SX Eagle™ sa stará o prenos vašej požiadavky na zmenu prevodu v celom rozsahu kazety Eagle™. Masívny rozsah znamená, že nikdy nemusíte mať starosti, či nájdete ten správny prevod pre akýkoľvek terén. SX Eagle™ sa vyznačuje ľahkým a intuitívnym radením pre každého cyklistu za všetkých podmienok. Ďalšou výhodou je špecifické E-MTB radenie s jednotlivým odrazením na ľahší prevod.

Jazdite kdekoľvek vďaka veľkému rozsahu 11 až 50 zubov kazety SRAM PG-1210 SX Eagle™. Kazeta NX umožňuje cyklistom využiť každý jeden kúsok z veľkého rozsahu kazety Eagle™ pre šliapanie do kopca a naviac je kompatibilný s konvenčným drážkovaným orechom (pre 8,9 a 10- rýchlostné kazety). Kazeta PG-1230 je jediná z rodiny Eagle™, ktorá je navrhnutá, aby vydržala stúpajúce nároky použitia na E-MTB a perfektné riešenie pre náročné a tvrdé užívanie si.

Základom každého pohonu Eagle™ je jeho reťaz – a reťaz SX Eagle™ je navrhnutá a vyrobená na základe originálnej architektúry SRAM Eagle™, takže je plne kompatibilná s každým komponentom v rámci ekosystému Eagle™. Konštrukcia reťaze NX Eagle™ zložená z plných pinov, spojky Eagle™ PowerLock®, takže radenie je hladké a efektívne a vy sa na ňu môžete úplne spoľahnúť.

1600092330503.png

ROCKSHOX FS Judy Silver TK Solo Air 27,5"

Vzduchom tlmená vidlica ROCKSHOX FS Judy Silver TK Solo Air 27,5" so zdvihom 100 mm je skvelo prispôsobivá váhe cyklistu. Stačí jednoducho upraviť tlak vzduchu vo vidlici a e-bike plne prispôsobiť vašej váhe a štýlu jazdy. Dobre nastavená vidlica potom skvelo tlmí nárazy pri jazde v teréne, zatiaľ čo na rovnom povrchu zbytočne „neprepružuje.“ Pruženie je možné uzamknúť pomocou uzávierky z korunky vidlice.

1600685737870.png

Batéria Samsung 720 Wh (20 Ah)

Srdcom elektrobicykla, ktorý dodáva energiu do systému je batéria s Li-Ion článkami Samsung 36V / 720 Wh (20 Ah). Batéria je čiastočne integrovaná do rámu e-biku, čo v kombinácii so stredovým elektromotorom znamená jediné. Skvelo vyvážený, stabilný a ľahko ovládateľný elektrobajk, ktorý naviac lahodí oku.

Batéria je schopná doviezť elektrobicykel na jedno nabitie až do vzdialenosti 170 km. Vždy však samozrejme závisí na profile trati a spôsobe využitia asistencie.

Samozrejmosťou je vybavenie batérie BMS doskou (Battery Management System), ktorá ju chráni pred prehriatím, skratom alebo prebitím. Batériu môžete nabíjať priamo na nosiči bicykla, alebo ju za účelom nabitia vybrať – nabiť ju tak môžete doma pomocou priloženej nabíjačky v akejkoľvek štandardnej zásuvke.

Úplne vybitú batériu nabijete do plnej kapacity za 5 hodín.

Tak čo myslíte? Chcete vyraziť tam, kam sa s normálnym bicyklom nedostanete? Šliapnite do pedálov, elektrobicykel Crussis ONE-Guera 8.7-M so silnejšou batériou je pripravený vyraziť s vami!

Ak by ste predsa zatúžili po modeli s farebnejšími dizajnom či lepšiu doplnkovou výbavou (vidlica, prehadzovačka …), pozrite na e-kolo e-Guera 8.7-S / M alebo e-Guera 9.7-S / M, ktoré má aj lepšie motor Bafang M500.

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 16