DETSKÁ ŠTVORKOLKA COBRA ELEKTRO 800W SO SPIATOČKOU
  • Novinka
  • DETSKÁ ŠTVORKOLKA COBRA ELEKTRO 800W SO SPIATOČKOU

Elektrická štvorkolka HECHT 51060

849,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí
Elektrická, akumulátorová štvorkolka HECHT 51060 s motorom 1060 W, 6" kolesá, kotúčové brzdy, akumulátor 36 V/12 Ah. Maximálna rýchlosť 35 km/h, silný a výkonný elektromotor 1060 W, utomatické radenie, prepína sa iba v režimoch vpred alebo vzad. Základ štvorkolky tvorí pevný oceľový rám. Štvorkolka je vybavená obmedzovačom rýchlosti.

Popis tovaru

Výhody

  • kvalitne a dizajnovo veľmi dobre spracovaná
  • silný a výkonný elektromotor
  • 3 batérie 12 V sú zárukou dlhého dojazdu cca 13 až 18 km (podľa zaťaženia a terénu)
  • štvorkolka je automatická, radí sa len vpred alebo vzad
  • vďaka tichému a ekologickému elektromotoru, môžete na štvorkolke jazdiť takmer kdekoľvek napr. ísť s deťmi na prechádzku do parku, kam z benzínovou štvorkolkou nemôžete

HECHT 51060 je akumulátorová štvorkolka určená pre voľnočasové aktivity. Predné kolesá sú vybavené mechanickými kotúčovými brzdami ovládanými páčkou na riadítku. Páčka má možnosť aretácie v zablokovanom stave, možno preto využiť pre parkovanie. Zadné kolesá sú pevne na zadnej osi spoločne s 1060 W elektromotorom a prevodom. Nie je teda použitý reťazový prevod, čo podstatne zvyšuje životnosť aj spoľahlivosť stroja. Na zadnej osi je tiež umiestnená mechanická kotúčová brzda. Obe zadné kolesá zaberajú a brzdia súčasne, diferenciál je u stroja tejto hmotnosti a rozmerov zbytočný. Zároveň vďaka tomuto riešeniu štvorkolka ľahko utiahne aj prívesný vozík, ktorý je možné voliteľne zakúpiť.

Základ štvorkolky tvorí pevný oceľový rám. Zadná os je spoločne s motorom na kyvnej vidlici s jedným tlmičom. Predné kolesá sú zavesené na samostatných ramenách s tlmičmi.

Štvorkolka je vybavená obmedzovačom rýchlosti, ktorý sa ovláda pomocou skrinky s kľúčikom v troch stupňoch. Bez kľúčika nie je možné obmedzovač prepnúť. Tým je zaistené, že vodič s nedostatkom skúseností nemôže svojvoľne ovládať maximálnu rýchlosť, ktorú mu nastavíte. Maximálna rýchlosť je až 35 km/h.

Elektrický pohon je úplne tichý, bez emisií, preto nebude problém, prevádzkovať ju aj na mnohých miestach, kde je používanie strojov so spaľovacím motorom zakázané. Na lesných chodníkoch neplaší zver, neznečisťuje. Vyhnete sa sťažnostiam susedov na hluk a zápach spalín z benzínového motora.

Pohyb a rýchlosť sa ovláda klasicky otáčaním pravého madla na riadítku, podobne ako motocykel. Smer pohybu vpred a vzad sa nastaví pomocou prepínača, ktorý je tiež na riadítku. V mieste, kde pri motorových strojoch nájdete viečko nádrže, je umiestnená LED signalizácia, ktorá zobrazuje stav nabitia akumulátora. Nechýba ani svetla a klaksón.

Táto štvorkolka nie je dopravný prostriedok, nesmie byť preto prevádzkovaná na verejných pozemných komunikáciách.

Parametre

motor 36 V 1060 W Elektromotor
hmotnosť (kg) 57
maximálne zaťaženie (kg) 70
akumulátor 36 V 12 Ah
dĺžka (cm) -
šírka (cm) -
výška (cm) -

š: 107 cm

dl: 66 cm

v: 52 cm
Nový produkt
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 11