Drevený domček pre bábiky Magnolia mansion
  • Novinka
  • Drevený domček pre bábiky Magnolia mansion
  • Drevený domček pre bábiky Magnolia mansion
  • Drevený domček pre bábiky Magnolia mansion
  • Drevený domček pre bábiky Magnolia mansion

Drevený domček pre bábiky Magnolia mansion

205,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Drevený domček snov pre bábiky. 

Krásny, farebný prenosný domček pre bábiky je domčekom snov pre malé princezničky.

Rozmer: 118x81x46 cm
Vek: 3+
Materiál: drevo
Obsahuje 13 ks doplnkov

Kidkraft domeček Magnolia Mansion je noblesní domeček v zářivých barvách, určený všem malým princeznám a jejich ještě menším společnicím...   Luxusní provedení 13 kusů barevného nábytku zútulní třípatrový domeček s 6 pokoji a otevřenou terasou. Dominantou domečku je točité schodiště, velká otevírací okna, která umožňují vidět do domečku z nejrůznějších úhlů a výtah. Toaleta vydává po zmáčknutí tlačítka zvuk splachování. Lampu lze rozsvítit tlačítkem a klavír hraje svou melodii.


Hlavní vlastnosti:

  • Obsahuje 13 kusů nábytku
  • domeček je dostatečně velký, aby si s ním mohlo hrát několik dětí současně
  • vyrobeno ze dřeva
  • velmi odolná a pevná konstrukce
  • dodáváno s přehledným montážním návodem
     

 

Nizozemská společnost Kidkraft je designérským výrobcem nápaditých hraček a dárkových předmětů známých nejen pod toutou značkou. Společnost byla založena v roce 1968 a od počátku bylo jejím cílem vytvářet charakteristické výrobky. Dnes je KidKraft jedním z předních výrobců dřevěných hraček a pokojového vybavení ve Spojených státech, který se nově otevírá celé Evropě.
Vzhledem k tomu, že KidKraft byla založena inženýry, jsou návrhy výrobků nad rámec toho, co jen oko shlédne, což vyvyšuje jejich produkty nad všechny ostatní a zvyšuje spokojenost zákazníka. Společnost je zaměřena na přísné standardy kvality. Všechny KidKraft výrobky jsou testovány, aby bylo zajištěno, že jsou v souladu s bezpečnosti hraček EN71 Standard.

 

kidkraft.logo.small.jpg-76.jpg

 

Holandská spoločnosť KidKraft je dizajnérskym výrobcom nápaditých hračiek a darčekových predmetov známych nielen pod touto značkou. Spoločnosť bola založená v roku 1968 a od začiatku bolo jej cieľom vytvárať charakteristické výrobky. Dnes je KidKraft jedným z popredných výrobcov drevených hračiek a izbového vybavenia v Spojených štátoch, ktorý sa novo otvára celej Európe. Vzhľadom k tomu, že KidKraft bol založený inžiniermi, sú návrhy výrobkov nad rámec toho, čo len oko zhliadne, čo vyvyšuje ich produkty nad všetky ostatné a zvyšuje spokojnosť zákazníka. Spoločnosť je zameraná na prísne štandardy kvality. Všetky KidKraft výrobky sú testované, aby sa zabezpečilo, že sú v súlade s bezpečnosťou hračiek – EN 71 Standard.

Nový produkt
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 16