Drevená kuchynka ECO TOYS
  • Novinka
  • Drevená kuchynka ECO TOYS

Drevená kuchynka KidKraft Pink Vintage Ultimate Corner Play

350,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Rozmer: 107,7x83x93 cm
Vek: 3+
Materiál: MDF, masívne drevo, plast

Drevená moderná kuchynka v tmavohnedej farbe. Kuchynská súprava s osvetlením a zvuky je nabitá zábavnými interaktívnymi funkciami, ktoré zaujmú vaše malé kuchára a varenie bude skvelá zábava. Horáky na sporáku sú vybavené ľad osvetlením a zvuky.

 

Gombíky rúry sa otáčajú a dvere sa naozaj otvárajú a zatvárajú. Funkčné regály a skrine s dverami, ktoré sa otvárajú a zatvárajú, poskytujú veľa pohodlného ukladanie pre všetky kuchynské doplnky KidKraft. S toľkými možnosťami budú mať deti pocit, že varí rovnako ako mama a otec. Moderný dizajn je veľmi reálny vďaka svetelným a zvukovým efektom, policiam, závesnému systému pre hrnce, panvice a príslušenstvo. Rúra na pečenie, mikrovlnná rúra, chladnička, mraznička a práčka sa dajú otvárať a zatvárať. Súčasťou je aj bezdrôtový telefón s hands-free a odnímateľný drez pre jednoduché čistenie. Balenie obsahuje podrobné pokyny pre montáž krok za krokom.


Kidkraft%20logo%20M2.jpg

Nizozemská společnost Kidkraft je designérským výrobcem nápaditých hraček a dárkových předmětů známých nejen pod toutou značkou. Společnost byla založena v roce 1968 a od počátku bylo jejím cílem vytvářet charakteristické výrobky. Dnes je KidKraft jedním z předních výrobců dřevěných hraček a pokojového vybavení ve Spojených státech, který se nově otevírá celé Evropě.
Vzhledem k tomu, že KidKraft byla založena inženýry, jsou návrhy výrobků nad rámec toho, co jen oko shlédne, což vyvyšuje jejich produkty nad všechny ostatní a zvyšuje spokojenost zákazníka. Společnost je zaměřena na přísné standardy kvality. Všechny KidKraft výrobky jsou testovány, aby bylo zajištěno, že jsou v souladu s bezpečnosti hraček EN71 Standard.

Nový produkt
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 16