BÁBIKA GORJUSS LADYBIRD
  • Novinka
  • BÁBIKA GORJUSS LADYBIRD

BÁBIKA PAOLA S ČELENKOU 21CM

25,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Krásna realisticky pôsobiaca a samostatne stojaca bábika Paola je skrátka neprehliadnuteľná. Vyniká roztomilými sivými úpletovými šatkami s motívom rybičiek a modro-bielym pásikavým kabátikom.

Na nohách má jednoduché čierne topánočky a v rozpustených medených vláskoch červenú čelenku. Pochádza z dielne španielskej značky Paola Reina, ktorá všetky svoje bábiky vyrába ručne.

Ruky, nožičky a tváričku má detailne prepracované - roztomilý vzhľad jej dodávajú statické očká s dlhými lepenými riasami. V prípade potreby sa celé jej telíčko dá jednoducho a rýchlo vyčistiť. Vlásky má zakorenené, vyrobené sú z kvalitného nehorľavého nylonu. Dajú sa ľahko česať a tvarovať do rôznych účesov.

Hra s bábikami rozvíja myslenie, reč a motoriku detí. Napomáha k rozvoju zodpovednosti, láskavosti a ohľaduplnosti voči ostatným. Navyše sa jedná o nadčasové hračky, ktoré nikdy nevyjdú z módy a dedia sa z generácie na generáciu. Rozkošná bábika bude určite skvelou kamarátkou aj dôverníčkou pre deti rôzneho veku. Bábiky Paola Reina sú tiež obľúbenými zberateľskými bábikami.

Materiálové zloženie: vinylová bábika bez obsahu ftalátov s jemnou vôňou vanilky, zdravotne nezávadná

Veľkosť bábiky: 21 cm

Odporúčaný vek: 4 roky a viac

Bábika je dodávaná v krásnej darčekovej krabici a je súčasťou kolekcie Las Miniamigas vytvorenej na počesť 25. výročia existencie spoločnosti Paola Reina. Miniamigas sú zmenšenou kópiou populárnej kolekcie Las Amigas bábik.

Nový produkt
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 16