Realistická bábika
  • Novinka
  • Realistická bábika
  • Realistická bábika
  • Realistická bábika
  • Realistická bábika

Realistická bábika

45,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Bábätko bez zvuku s vinylovým telom s možnosťou kúpania, na ktorom je zachytený doslova každý detail detského telíčka vrátane roztomilých bábätkovských faldíkov a pohlavia. Ruky a nohy sú k telu prichytené kĺbom.

Bábätko je polohovacie a môže aj sedieť. Cumlík v balení slúži iba ako doplnok. Veľkosť 26 cm. Ručne vyrobené v Španielsku, balené v darčekovej krabici. Odporúčaný vek od 3 rokov.

 

llorens.logo.small.jpg-373.jpg

 

Španielsky výrobca bábik Llorens sa usiluje o zachovanie svojej rodinnej tradície siahajúcej do roku 1958. Veľký význam prikladá výchove a vzdelávaniu, k tvorbe hračiek preto pristupuje s nevšednou vynaliezavosťou a starostlivosťou. Bábiky z jeho dielní môžu svojimi funkciami pomôcť nápadito rozvíjať emočnú inteligenciu, sociálne zručnosti a fantáziu detí. Pri výbere materiálov kladie spoločnosť maximálny dôraz nielen na kvalitu, nezávadnosť a bezpečnosť, ale aj na udržateľnosť a zodpovedné nakladanie so zdrojmi. Príslušenstvo a odevy bábik sú preto vyrábané predovšetkým z organických a recyklovaných tkanín. Dielom ručného spracovania vynikajú produkty Llorens nezameniteľným zmyslom pre detail. Hrdo pritom odkazujú na pôvod v domovskom Španielsku.

Nový produkt
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 16