Drevená kolíska pre bábiky
  • Novinka
  • Drevená kolíska pre bábiky
  • Drevená kolíska pre bábiky
  • Drevená kolíska pre bábiky
  • Drevená kolíska pre bábiky

Drevená kolíska pre bábiky

59,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Táto krásna drevená biela lakovaná kolíska má výrezy vo forme slnka, mesiaca a hviezd. Súčasťou balenia sú prikrývka, vankúš a matrace.

Kompletné špecifikácie

Táto krásna drevená biela lakovaná kolíska má výrezy vo forme slnka, mesiaca a hviezd. Súčasťou balenia sú prikrývka, vankúš a matrace. Ideálna hračka na hranie rolí a napodobňovanie dospelých pri každodenných prácach. Dodáva sa v demonte.

Rozmery kolísky: 49 x 37 x 36 cm
Obsahuje: 1 kolíska, 1 vankúš, 1 prikrývka, 1 matrac
Určené deťom od: 3 rokov

Nemecká značka Small Foot je zameraná na predaj kvalitných drevených hračiek od roku 1996. Všetky drevené hračky značky Small Foot majú označenie CE a sú vyrábané podľa európskej normy pre bezpečnosť hračiek EN 71. Použité farby sú špeciálne vyvinuté pre drevené hračky a sú odolné aj proti slinám detí. Drevo, ktoré sa používa pre tieto hračky, väčšinou pochádza z lesníckych spoločností zapojených do zalesňovania. To ponúka všetkým zákazníkom možnosť prispieť k zachovaniu prirodzene rastúcich lesov. Drevené hračky Small Foot sú žiarivo farebné výrobky, ktoré sú vyrobené prevažne z prírodných surovín - dreva. Deťom robia radosť od útleho veku, rozvíjajú ich hmatové a zmyslové schopnosti. Cieľom značky Small foot je podporovať duševný a fyzický vývoj detí.

Nový produkt
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 16