Avent parný mixér 4v1 SCF881
  • Výpredaj!
  • Novinka
  • Avent parný mixér 4v1 SCF881
  • Avent parný mixér 4v1 SCF881
  • Avent parný mixér 4v1 SCF881

Avent parný mixér 4v1 SCF881

165,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí
4v1 na prípravu zdravej detskej stravy
           
Jednoduché výživné jedlá pre deti-stačí otočiť nádobu-varte v pare, mixujte, ozmrazujte a ohrievajte-jedinečné prevedenie 4 v 1.




Chápeme, že výživná strava je základom pre zdravý vývin vášho dieťaťa. Varič zdravej detskej stravy od spoločnosti Philips Avent vám pomôže jednoducho pripraviť zdravé domáce jedlá presne podľa potrieb vášho dieťaťa.

  • Priprav v pare, mixuj, rozmraz a ohrej
  • Zdravá príprava v pare
  • Priprav v pare a mixuj v jedinej nádobe
  • Rady a recepty pri zmene na tuhú stravu

Viacej jedál naraz-uvarte až 4 jedlá naraz s 1000ml nádobou. Jedinečná technológia pary-varenie v pare predstavuje zdravý spôsob prípravy potravín. Naša unikátna technológia umožňuje pare prúdiť zospodu hore, čím je zaistená rovnomerná tepelná úprava ingrediencií bez varenia. Varte v pare, miešajte a mixujte-všetko potrebné k príprave výživnej detskej stravy v jedinej nádobe. Až budú ingrediencie podusené, stačí len odklopiť vrchnák nádoby, otočiť ho a upevniť v obrátenej polohe. Potom už všetko len rozmixujte na požadovanú konzistenciu. Strava pre akúkoľvek fázu odstavenia-náš prístroj 4 v 1 na prípravu zdravej detskej stravy zvláda každý krok procesu mixovania od veľmi jemne rozmixovaného ovocia a zeleniny, cez miešanie prísad, po vytvorenie zmesi s malými kúskami. Jednoduché čistenie-nádobu a ostrie možno umývať v umývačke riadu a nádržka na vodu je ľahko prístupná. Chutné a výživné recepty-chutné recepty na prechod na tuhú stravu od Dr. Emmy Williamsovej. Stiahnite a objavte viac-objavte zdravé recepty, zábavná videa a tipy a triky. • Kompaktné prevedenie pre ľahké uskladnenie
• Kapacita nádoby: 1000ml tuhé / 720ml kvapaliny, súčasťou balenia je 1ks 120ml nádoby na uskladnenie• ROZMERY obal: 194 x 245 x 368 mmhmotnosť výrobku: 2kg Návod, slovenčina od strany 199:www.download.p4c.philips.com/files/s/scf881_01/scf881_01_dfu_slk.pdf Pozrite si krátky video návod:youtu.be/wn3jDnwWxwg Súčasťou balenia je praktický receptár:
www.download.p4c.philips.com/files/s/scf875_02/scf875_02_irb_slk.pdf 

Toto zariadenie NIE JE určené na nasledujúce účely:
- naparovanie zmrazených surových potravín,
- naparovanie už rozmixovaného jedla bez odkladacej nádoby,
- naparovanie jednej dávky potravín dlhšie ako 30 minút,
- varenie ryže a cestovín,
- mixovanie a následné naparovanie,
- zohrievanie tekutín, ako sú polievky, omáčky alebo voda,
- udržiavanie teploty jedla počas niekoľkých hodín,
- sekanie tvrdých surovín, napríklad kociek ľadu či cukru, alebo lepiacich sa surovín ako syry.

Nádobu je treba čistiť hneď po použití, aby nečistoty nezaschli. Pri umývani sa treba vyhnúť tomu, aby nádoba SCF881 nebola úplne ponorená, napr. do kuchynského drezu s vodou, čím by mohlo dôjsť k tomu, že nečistoty (zvyšky v nádobe SCF881) sa rozpustia v dreze, kde sa umýva a zatečú do špár (medziprestoru). Najskôr, aj pred umývanim v myčke je potrebné vypláchnuť zvyšky z nádoby SCF881. 




Nový produkt
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 1