HECHT 2009 - LED svetlo
  • Novinka
  • HECHT 2009 - LED svetlo
  • HECHT 2009 - LED svetlo
  • HECHT 2009 - LED svetlo
  • HECHT 2009 - LED svetlo

HECHT 2009 - LED svetlo

89,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

LED lampa, LED svietidlo, POWERBANK, pomocný štartovací zdroj, výstražné svetlo.

Popis tovaru

Výhody:

  • Kapacita pre svietenie a napájanie USB 12 Ah
  • LED svetlo 6 W, 480 lumen
  • Kapacita pre pomocný štartovací zdroj 4 Ah
  • Nabíjanie 12 V
  • USB výstupy 5 V / 2,1 A + 5 V / 1 A
  • Výstup 12 V / 5 A
  • Hmotnosť 1 kg

Hecht 2009 je multifunkčný pomocník nielen do auta a na cesty. Spája v sebe hneď niekoľko zariadení v jednom:

  1. Pomocná batéria pre štartovanie automobilu
    Hoci sa to môže zdať neuveriteľné, Hecht 2009 dokáže naštartovať automobil s úplne vybitou batériou. Ak zabudnete na parkovisku zapnuté svetlá, alebo v mraze "umrie" dosluhujúci akumulátor, nemusíte nikde zháňať ochotného vodiča so štartovacími káblami. HECHT 2009 je dodávaný s káblom so svorkami, ktoré pripojíte na autobatériu a ihneď môžete štartovať.
  2. LED lampička
    S výkonným LED svetlom si ľahko posvietite pri oprave motora. Magnetická základňa umožní jednoduché prichytenie na karosérii, prípadne môžete lampu zavesiť za integrované pútko. Rovnako dobre vám lampa poslúži v stane alebo v karavane na dovolenke, alebo doma pri výpadku prúdu. Na jedno nabitie vydrží svietiť dlhé hodiny.
  3. LED svietidlo
    Na spodnej strane v magnetickom podstavci je integrované výkonné svietidlo. S kužeľom svetla si posvietite napríklad na cestu, pomôže pri nahodení vypadnutého ističa, krátko povedané využijete ju rovnako, ako bežné svietidlo.
  4. Červené výstražné svetlo
    Po stranách vedľa LED žiarivky sú sady výkonných červených LED. V režime blikania sú na vozovke neprehliadnuteľné. Pri poruche automobilu, alebo zaistení dopravnej nehody je takýto výstražný maják neoceniteľný. Podľa potreby ho môžete postaviť na vozovku, alebo ho pomocou magnetického podstavca pripevniť priamo na auto. Pozor - nenahrádza predpísaný výstražný trojuholník, preto ak situácia vyžaduje použitie výstražného trojuholníka, smie byť použitý Hecht 2009 iba ako doplňujúce výstražné zariadenie.
  5. Powerbanka
    HECHT 2009 je vybavený dvojicou USB konektorov, ktoré možno využiť pre nabíjanie mobilných telefónov, tabletov a ďalších zariadení podporujúcich nabíjanie z USB. Pre nabíjanie máte kapacitu elektrickej energie celých 12 Ah. Telefón preto ľahko nabijete aj niekoľkokrát (záleží na type telefónu). Možnosti využitia sú široké, oceníte ich napríklad na dovolenke, kde nemáte možnosť telefón dobíjať nabíjačkou zo zásuvky.
  6. 12 V zdroj
    Medzi USB je umiestnený aj konektor s 12 V výstupom. Z powerbanky tak ľahko môžete napájať rôzne ďalšie 12 V zariadenie.

 

Súčasťou dodávky je nabíjací zdroj z bežnej zásuvky 230 V, kábel pre nabíjanie z autozásuvky (zapaľovač) a štartovacie káble pre pomocný štartovací zdroj. 

Parametre

hladina akust. tlaku LpA (dB) 80,3
hladina akust. výkonu LwA (dB) A 105
Nový produkt
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 1