Bebetto Nitello Shine
  • Novinka
  • Bebetto Nitello Shine
  • Bebetto Nitello Shine
  • Bebetto Nitello Shine

Bebetto Nitello

550,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Vyberte si kolekciu NITELLO a vystúpte z každodennej šedej farby. Nitello vyzerá skvele v každom svetle. Kompaktný rám nielenže vyzerá skvele, je tiež tlmený a ľahko sa skladá.NITELLO vanička poskytuje dieťaťu dostatok priestoru, čo umožňuje pohodlnú prechádzku. Spodok vaničky je šitý pevným materiálom a strieška vaničky je vyrobená z originálneho materiálu.

NITELLO vanička poskytuje dieťaťu dostatok priestoru, čo umožňuje pohodlnú prechádzku. Spodok vaničky je šitý pevným materiálom a strieška vaničky je vyrobená z originálneho materiálu. Možnosť výberu zo 4 ferebných verzií uľahčuje vyhľadanie vášho obľúbeného kočíka. NITELLO je taktiež k dispozícii v odtieňoch SHINE, ktoré majú striešku vyrobenú z lesklej eko-kože.

Nitello kočík je kombináciou ľahkosti a atraktívneho dizajnu. Vanička v štandardnej verzii sa vyznačuje atraktívnymi vzormi na strieške, ktoré dokonale harmonizujú s tlmenými odtieňmi čalúnenia. Strieška vaničky sa dá predĺžiť a tým chráni vaše dieťa pred dažďom alebo vetrom. Vanička má nastaviteľnú opierku chrbta čo umožňuje zmeniť polohu dieťaťa. Matrac je vybavený protipožiarnym prvkom.

V modeli Nitello môžete počítať s kočíkom založeným na modernom dizajne. Jednoducho si športovú časť otočíte do smeru alebo protismeru jazdy. Má ľahké a rýchle ovládanie polohovania opierky chrbta a opierky nôh. Športová časť má pohodlný, obojstranný matrac - na jednej strane pokrytý mäkkou bavlnou. Pohodlný systém odoberania madla uľahčuje umiestnenie dieťaťa do pohodlnej polohy.

Konštrukcia kočíka Nitello je ľahká a absorbuje nárazy. Použitím koliesok Flexy Wheels sa môžete spoľahnúť na pohodlnú chôdzu bez toho, aby ste sa museli starať o správnu úroveň tlaku v pneumatikách. Rám je vybavený bočnými tlmičmi mäkkých / tvrdých nárazov, ktoré minimalizujú vibrácie pri jazde na nerovných plochách.

2. kombinácia obsahuje:
konštrukcia, vanička, športová časť, nánožník na vaničku aj športovú časť, držiak na pohár, moskytiéru, pláštenku a tašku na kočík.
 
Ku kočíku je možné si objednať autosedačku BOBOSTELLO MARS v 3 farbách: L 202, L 230, LJ 195
Možnosť nakliknuť na konštrukciu kočíka autosedačku Baby Safe 0-13 kg, Maxi Cosi 0-13 kg, Be Safe, Cybex, Ramatti pomocou adaptérov

Adaptéry nie sú súčasťou kočíká, dokupujú sa samostatne.

Nový produkt
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 11