Foot Kovová kanvička zelená
  • Novinka
  • Foot Kovová kanvička zelená
  • Foot Kovová kanvička zelená

Záhradná kanvička

10,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Táto zelená kanva je vyrobená z kovu. 

Vyhovuje súčasným európskym bezpečnostným normám.

Rozmer: 30x20x14 cm.

Materiál: kov.

Výrobca: Bigjigs Toys.

Vek: 3+. 

Mladí záhradníci budú milovať zelenú kanvičku, ktorá je ideálna na zalievanie rastlín s mamou a otcom. Má hornú a bočnú rukoväť, ktorá uľahčuje držanie pre malé ruky. Skvelý spôsob, ako povzbudiť najmenších, aby pomohli v záhrade a naučili sa všetko o udržiavaní záhrady a o tom, ako sa starať o prírodu.
Vyhovuje súčasným európskym bezpečnostným normám.

bigjigs záhradné náradie

Anglická značka Bigjigs bola založená roku 1985 a spočiatku sa zaoberala výrobou iba drevených puzzlí. Majitelia vyrábali všetko ručne s láskou v malom záhradnom domčeku, svoje výrobky predávali na trhu. Spokojní zákazníci výrobcu motivovali k mnohým ďalším nápadom a rozšíreniu ponuky o ďalšie drevené hračky. Pribudlo zasielanie poštou a predaj cez katalóg. Spokojnosť a sláva značky rástla, takže nasledoval veľkoobchodný predaj a pre udržanie výrobných cien presun a rozšírenie výroby na východ. Nové značky kvalitných a nápaditých hračiek si v Anglicku všimli ďalšie veľké predajné firmy.
Dnes Bigjigs hračky zostávajú vo vlastníctve rodiny s obrovskými skladmi v juho-východnom Anglicku.
Spoločnosť aj naďalej dodáva svoje hračky širokej zákazníckej základni vo Veľkej Británii a západnej Európe podporená lojálnym, oddaným a tvrdo pracujúcim tímom zamestnancov. Všetky drevené hračky BigJigs sú navrhnuté v Anglicku a vyrobené ako tamtiež, tak aj vo východnej Európe a juhovýchodnej Ázii.
Kvalita hračiek značky BigJigs je testovaná a zodpovedá všetkým podmienkam pre predaj v EÚ a USA.

Nový produkt
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 16