JOIE i-Anchor Advance 2017 Two Tone Black
  • JOIE i-Anchor Advance 2017 Two Tone Black
  • JOIE i-Anchor Advance 2017 Two Tone Black
  • JOIE i-Anchor Advance 2017 Two Tone Black
  • JOIE i-Anchor Advance 2017 Two Tone Black
  • JOIE i-Anchor Advance 2017 Two Tone Black
  • JOIE i-Anchor Advance 2017 Two Tone Black
  • JOIE i-Anchor Advance 2017 Two Tone Black

JOIE i-Anchor Advance 2017 Two Tone Black

320,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Informácie:

Výrobca: JOIE

Kategória: 0-18 kg

ukotvenie isofix: sedačka s isofix

orientácia: v protismere jazdy

Najnovšia sedačka Anglického výrobcu navrhnutá podľa normy i.size. Pripravená na použitie v smere, ako aj protismere jazdy. Nastavenie do 7 polôh sklonu ( v protismere jazdy až do polohy ľahu ). Upevnenie konektormi isofix je ľahké a bezpečné. TriProtect systém - podhlavník a opierka hlavy z 3 materiálov. Patentovaná ochrana intelli-fit pre maximálnu bočnú ochranu. Kompletne snímateľný a prateľný poťah z látok certifikovaných podľa Oeko-tex normy.

Značka Joie pochádza z Anglicka. Bola založená v roku 2011. V tejto chvíli patrí medzi najpredávanejšie značky vo Veľkej Británii a ponúka svoje produkty vo viac ako 50 krajinách sveta. Aj napriek krátku dobu jej pôsobnosti na svetovom trhu sa podarilo jej produktom získať rad uznávaných ocenení, napríklad za praktickosť a dizajn. autosedačka i-Anchor

Flexibilný a robustný systém navrhnutý tak, aby dokázal komfortne prepraviť vášho malého pasažiera. Je vždy pripravený pre zaistenie bezpečia na ľubovoľne náročné trase. flexibilita i-AnchorSafe. Autosedačka i-Anchor, poskytuje ochranu až do zhruba 4 rokov veku dieťaťa. Možno ju upútať po i proti smeru jazdy. pohodlie počas ciest. Autosedačka je plne nastaviteľná do siedmich pozícií sklonu. Výšku hlavové opierky nastavíte zároveň s výškou pásov jedným pohybom. dokonalá pevnosť. Rýchla a jednoduchá inštalácia pomocou báza i-AnchorFix využíva systém ISOFIX pre skalopevné uchytenie. kľúčové vlastnosti: súčasť bezpečnostného systému schváleného podľa i-Size prvý autosedačka schválená podľa i-Size ECE R129 / 00 vo Veľkej Británii systém i-Size vhodný od narodenia upevniteľné po alebo proti smeru jazdy do zhruba 4 rokov veku dieťaťa exkluzívnej systém Tri-Protect - podhlavník z troch rôznych materiálov patentovaná vrstva Intelli-Fit pre nekompromisnú ochranu proti bočnému nárazu

Grow Together systém, s nastavením výšky pásov a podhlavníka zároveň bez nutnosti prevliekanie pásov nastaviteľné prvky ochrany proti bočnému nárazu vďaka odnímateľným výplniam a nastaviteľné hlavové opierke vždy získate ideálne pohodlie ľahko snímateľné, čistiteľné polstrovanie ventilácie na zadnej strane autosedačky jednoduché a bezpečné nakliknutí autosedačky do bázy zmena smeru uchytenie sedačky pomocou jedného tlačidla 5 - bodové pásy s polstrovaním centrálne nastavenie pásov látky certifikované podľa Oeko-TEX ® víťaz prestížneho ocenenia red dot design award 2015 a mnohých ďalších ocenení špecifikácie: využiteľnosť Proti smeru jazdy = 6,58 kg autosedačka, báza 8,61 kg, maximálna hmotnosť dieťaťa 18 kg (od narodenia do cca 4 rokov). využiteľnosť Po smeru jazdy = 6,58 kg autosedačka, báza 8,61 kg, maximálna hmotnosť dieťaťa 18 kg (15 mesiacov až cca 4 roky).

  • schválené podľa: ECE R129.00
  • Upozornenie: Autosedačku i-Anchor možno nainštalovať len pri použití bázy i-Base Advance, ktorá nie je súčasťou autosedačky a je teda nutné ju dokúpiť!
Nový produkt
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 4