Vilac Gitara oranžová
  • Novinka
  • Vilac Gitara oranžová
  • Vilac Gitara oranžová
  • Vilac Gitara oranžová
  • Vilac Gitara oranžová
  • Vilac Gitara oranžová
  • Vilac Gitara oranžová
  • Vilac Gitara oranžová

Vilac Gitara oranžová

27,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Rozmery: 52x18x6 cm
Vek: 3+
Materiál: drevo

Snívate o tom, že sa jedného dňa stanete medzinárodnou hviezdou a pred svojimi fanúšikmi zahráte neuveriteľné gitarové sólo? Naše hračky sú určené k prebúdzaní vášní! Táto veľmi elegantná gitara je vhodná ak pre deti, tak pre dospelých.

Pozor, tato gitara je imitácia, nie hudobný nástroj, preto nemá profesionálne zvuk.

Hračky Vilac majú značku francúzskej agentúry ADEME, to znamená, že tieto drevené hračky sú vyrábané ekologicky. Šetrí životné prostredie, neznečisťujú pôdu, vodu a vzduch, neplytvajú energiami.

 

Hlavné vlastnosti:

  • Dodávané s trsátka a náhradné strunou
  • Nylonové struny
  • Vyrobené ekologicky, šetrne k životnému prostrediu

 

 

vilac.logo.small.jpg-84.jpg

 

Už viac ako 100 rokov plní spoločnosť VILAC deťom sny. Francúzska značka VILAC ako vlajková loď francúzskeho priemyslu na výrobu drevených hračiek sídli hlboko v srdci pohorí Jura, obklopená horami, jazerami a lesmi. VILAC vyrába od roku 1911 drevené hračky ruka v ruke s tradičnou výrobou, modernými trendmi, prispôsobivou ekonómiou a dôrazom na ekológiu. Hračky sú vyrábané z dreva pochádzajúceho z udržateľne obhospodarovaných lesov, rešpektujúcich biodiverzitu a s veľkým dôrazom na technológie šetrné k životnému prostrediu. Pre dodávku dreva uprednostňuje VILAC krátke trasy. Používa miestne dreviny a dbá na to, aby bol za každý vyrúbaný strom vysadený nový. Pretože dnes už nemôžeme ignorovať výzvy ekologických problémov, VILAC sa zaviazal k obrane našej planéty. Rieka sa predsa skladá z mnohých malých kvapiek. Preto VILAC pokračuje vo svojich aktivitách šetrných k životnému prostrediu.

 

VILAC tiež kráča v stopách starých sústružníckych tovární, ktoré kedysi preslávili región: remeselníkmi láskyplne sústružené, uhladzované, brúsené, lakované a zdobené drevo vo svojej dielni v pohorí Jura. Používa sa buk, hrab, jelša alebo krušpán z okolitých francúzskych lesov, toto drevo zaručuje špecifickosť a kvalitu výroby. Existuje toľko príbehov o týchto remeselníkoch, ktorí milujú svoje remeslo a ktorým sa ho podarilo odovzdať ďalej. V skutočnosti sa toho za posledných 110 rokov veľa nezmenilo a to je celkom upokojujúce. Gestá sú takmer rovnaké, hluk strojov, zvuky vyrezávania a lakovania dreva vytvárajú rovnakú melódiu. A predovšetkým sú v dielni stále cítiť bukové drevené štiepky, ktoré pripomenú dávne spomienky. Keď nemá spoločnosť vo Francúzsku know-how na niektoré hračky, vyrába ich v zahraničí, kde na kvalitu uplatňuje rovnaké požiadavky. Pri výrobe odbúrava používanie všetkých plastových dielov okrem prípadov, keď je to nevyhnutné pre bezpečnosť detí. A to platí aj pre obaly produktov. VILAC uplatňuje na výrobu hračiek vysoké požiadavky na kvalitu a bezpečnosť ako vo Francúzsku, tak v iných zahraničných štátoch.

 

VILAC spolupracuje pri výrobe hračiek s talentovanými ilustrátormi, umelcami a dizajnérmi, ktorí vytvárajú drevené hračky s originálnym dizajnom a často aj dekoratívnymi prvkami, ktoré dodajú nielen detskej izbe nádych autenticity a prirodzenosti. Títo umelci a umelkyne prispôsobujú svoj vizuálny svet tradičným dreveným hračkám: popkultúra s Keithom Haringom, poézia s Michelle Carlsund, retro s Ingelou P. Arrhenius, na detail citlivé oko Suzy Ultman a ďalšie. Každá generácia v ich výtvoroch nájde niečo, nad čím by mohla žasnúť. Spoločnosť VILAC sa stále rozvíja a nadväzuje nové spolupráce, z ktorých najvýznamnejšia je spolupráca s múzeom Orsay a múzeom Réunion des Musées nationaux (RMN), Elysejským palácom – sídlom prezidentov francúzkej republiky. Spolupracuje tiež s Fakultou dizajnu a umenia Ladislava Sutnara z Českej republiky. Drevené hračky VILAC sú jedinečné, nadčasové, vždy trendy a dokážu očariť všetky generácie. VILAC pomáha utvárať detskú predstavivosť svojimi radostnými ilustráciami či dizajnami a reinterpretáciou klasických hračiek, ktoré sa len tak neokúkajú. V roku 2011 získala firma VILAC označenie Entreprise du Patrimoine Vivant (Spoločnosť s živým dedičstvom): jedinečné vládne uznanie excelentnosti „vo francúzskom štýle“ pre svoju produktovú radu Made in France. VILAC už 100 rokov prepája deti s hračkami, ktoré si obľúbia a vážia si ich. A prečo ich deti tak milujú? To zostáva tajomstvom firmy VILAC.

Nový produkt
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 16