Nineboot by Segway KickScooter F30E
  • Novinka
  • Nineboot by Segway KickScooter F30E
  • Nineboot by Segway KickScooter F30E

Nineboot by Segway KickScooter F30E

539,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Hmotnosť: 16.4 Kg, Kapacita batérie: 10.2 Ah, Výkon motora: 350 W.

POPIS PRODUKTU

Elektrická kolobežka Segway Ninebot KickScooter F30E je moderný dopravný prostriedok, ktorý vás ľahko prepraví do školy, do práce alebo na nákup. Disponuje motorom s výkonom 300 W. Je poháňaná 10,2 Ah batériou, ktorej plné nabitie trvá 6,5 hodín. Pri plnom nabití ponúka dojazd až 30 km. Kolobežka dosahuje maximálnu rýchlosť až 25 km/h. 10" pneumatiky ponúkajú komfort a hladkú jazdu. Vďaka skladacej konštrukcii môžete kolobežku jednoducho a rýchlo zložiť a vziať so sebou kdekoľvek. Informácie o rýchlosti jazdy, stave batérie a iné môžete sledovať na LED displeji alebo prostredníctvom aplikácie vo vašom telefóne pomocou Bluetooh pripojenia.

Maximálny komfort 

Model F30E je navrhnutý tak, aby bola vaša jazda na kolobežke bezpečnejšia a plynulejšia. Vďaka svojim 10-palcovým pneumatikám nielen zvyšuje výkonnosť, ale tiež absorbuje nárazy a umožňuje jazdiť aj na drsnejšom teréne. Umiestnenie batérie do stupačky navyše poskytuje nízke ťažisko a ponúka tak stabilnejšiu jazdu.

Výkonný motor s dojazdom 30 km

Kolobežka je vybavená elektrickým motorom s výkonom 300 W, ktorý dosahuje maximálnu rýchlosť až 25 km/h a je schopná zdolať až 15 % stúpanieMaximálny dojazd pri plnom nabití je až 30 km.

Jednoduchý skladací mechanizmus

Kolobežku možno jednoducho zložiť jednou rukou vďaka kompatnému skladaciemu mechanizmuHmotnosť kolobežky je iba 16,9 kg. Môžete ju tak v prípade potreby prenášať a rozložiť aby ste mohli znova jazdiť. 

Praktický LED displej

Na digitálnom LED displeji môžete sledovať informácie o stave kolobežky aj počas jazdy. Umožňuje kontrolovať úroveň batérie, informácie o rýchlosti a pripojení Bluetooth a vybrať si zo štyroch režimov jazdyRežim Eco je vhodný na dlhú jazdu, štandardný režim pre dobrú rovnováhu rýchlosti a dosahu, športový režim pre silnejšiu jazdu alebo režim chôdze na pomalú jazdu.

Inovatívny brzdový systém

Inovatívny regeneratívny brzdový systém robí z vášho Ninebot F30E vozidlo poháňané elektrickou energiou a recyklovanou energiou z jazdy. Kolesá sú schopné regenerovať energiu zachytenú pri brzdení a uložiť ju do integrovanej lítiovej batérie. Vďaka 2 nezávislým brzdám, elektronickej prednej a zadnej kotúčovej brzde poskytuje KickScooter bezpečnejšie a rýchlejšie brzdenie!

PARAMETRE PRODUKTU

Kľúčové parametre produktu

Hmotnosť 16.4 Kg
Kapacita batérie 10.2 Ah
Výkon motora 350 W
Nový produkt
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 12