HECHT FATBOY SILVER - elektrobicykel
  • Novinka
  • HECHT FATBOY SILVER - elektrobicykel

HECHT FATBOY BLACK- elektrobicykel

1 199,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Športový outdoorový elektrobicykel so širokými pneu (Fat Bike - Snow Bike). Alumíniový rám. Akumulátor 36 V / 13 Ah. Dojazd cca 60 km. Predná odpružená uzamykateľná vidlica.

Výhody

  • Horský bicykel s extra širokými plášťami vhodný aj do extrémneho terénu (piesok, sneh)
  • Veľký dojazd vďaka 468Wh batérii
  • Značkové osadenie Shimano
  • Dojazd v miernom teréne, pri maximálnej podpore a váhe jazdca 90 kg až 60 km
  • Veľmi pohodlná geometria rámu vhodná pre začiatočníkov aj pokročilých
  • Prehľadné a jednoduché ovládanie
  • Funkcia "walk"
  • Ľahko vyberateľná, vymeniteľná a uzamykateľná batéria

Horský elektrobicykel s extrémne širokými pneumatikami, označované často aj ako Fat Bike alebo Snow Bike. Vlastnosti týchto extrémne priľnavých pneumatík s vysokým tlmiacim efektom umožnia jazdu v snehu, v piesku alebo horskom teréne.

Elektrobicykel Hecht FATBOY je vybavený elektromotorom uloženým v strede zadného kolesa, ten je napájaný z lítiového akumulátora s napätím 36 V s kapacitou 13 Ah . S asistenciou elektromotora vyjdete bez námahy aj prudké kopce, na ktorých sa zapotia aj najotrlejší športovci. Asistenciu elektromotora môžete aj vypnúť. Dojazd bicykla s asistenciou elektromotora je cca 60 km . Bicykel možno samozrejme používať aj bez asistencie ako bežný bicykel. 

Na veľkom prehľadnom displeji vidíte stav nabitia akumulátora, aktuálnu rýchlosť, nastavený stupeň asistencie elektromotora a počet najazdených kilometrov. Môžete si zobraziť aj priemernú a maximálnu rýchlosť jazdy.

Obsluha elektrobicykla je jednoduchá. Všetko sa ovláda tromi tlačidlami na ľavom riadítku . Elektrobicykel zapnete alebo vypnete dlhým stlačením tlačidla M. Krátkymi stlačeniami tohto tlačidla prepnete zobrazované informácie na displeji. Tlačidlami plus / mínus (+/-) potom nastavíte intenzitu asistencie v deviatich stupňoch, alebo ju vypnete. Dlhým stlačením tlačidla plus (+) potom rozsvietite alebo zhasnete predný svetlomet a osvetlenie displeja. Zaujímavou funkciou je asistent chôdze . Dlhým stlačením (2 s) tlačidla mínus (-) sa koleso prepne do režimu asistencie chôdze a samo sa začne pohybovať približne rýchlosťou 6 km / h. Túto funkciu iste využijete, napríklad ak bicykel tlačíte do prudkého kopca. Asistent chôdza je aktivovaný, len ak držíte tlačidlo mínus (-). Akonáhle tlačidlo uvoľníte, bicykel sa okamžite zastaví.

Bicykel je vybavený predným svetlometom a zadným koncovým svetlom.

Pre jazdu na elektrobicykli nepotrebujete vodičský preukaz .

Parametre

motor elektrický 250 W
hmotnosť (kg) 26
nosnosť (kg) 120
akumulátor - kapacita (Ah) 13
akumulátor - napätie (V) 36
akumulátor - typ Li-ion
priemer kolies pr./zadné (palce) 26/26
Nový produkt
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 16