Elektrobicykel - HECHT GRIMIS GREEN
  • Novinka
  • Elektrobicykel - HECHT GRIMIS GREEN
  • Elektrobicykel - HECHT GRIMIS GREEN
  • Elektrobicykel - HECHT GRIMIS GREEN
  • Elektrobicykel - HECHT GRIMIS GREEN
  • Elektrobicykel - HECHT GRIMIS GREEN
  • Elektrobicykel - HECHT GRIMIS GREEN
  • Elektrobicykel - HECHT GRIMIS GREEN
  • Elektrobicykel - HECHT GRIMIS GREEN
  • Elektrobicykel - HECHT GRIMIS GREEN

Elektrobicykel - HECHT GRIMIS GREEN

1 199,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Športový outdoorový elektrobicykel HECHT GRIMIS GREEN. Prehadzovačka Shimano. Predná odpružená vidlica s uzamknutím. Kotúčové brzdy. Alúminiový rám s akumulátorom 36 V /14 Ah. Motor 250 W, kolesá 27,5", hmotnosť 20,5 kg. Dojazd na elektromotor až 110 km.

Elektrobicykel nie je iba športovým náčiním, ale aj jedinečným dopravným prostriedkom.
Športový outdoorový elektrobicykel HECHT GRIMIS GREEN oceníte pri dlhších cykloturistických výletoch alebo výjazde do veľkých kopcov. Ak športujete alebo ak ste na dlhých cestách krajinou, umožní vám lepší výkon a do cieľa dôjdete vždy plní energie. Záleží len na vás, koľko sily do šliapania vynaložíte. Elektrobicykel vám umožní dostať sa kombináciou vlastných síl a nastavenej asistencie elektromotora tam, kam by ste inak museli hromadnou dopravou alebo autom.

Elektromotor sa aktivuje automaticky, akonáhle šliapnete do pedálov. Elektrobicykel teda nefunguje ako motocykel, ale výrazne vám pomáha pri šliapaní. Tlačidlami na ľavom riadidle možno nastaviť úrovne, v ktorých vám bude motor pomáhať. S pomocou motora potom môžete vyjsť ľahko aj kopec, na ktorom sa zapotia aj vášniví športovci. Asistenciu elektromotora môžete aj vypnúť.

Pevný hliníkový rám dáva elektrobicyklom vysokú pevnosť; celý bicykel váži iba 20,5 kg. Li-ion akumulátor má kapacitu 14 Ah pri napätí 36 V. Z úplného vybitia je akumulátor plne nabitý s dodávanou nabíjačkou (súčasť dodávky) približne za 5-7 hodín. Výkon motora je 250 W. Maximálna rýchlosť s asistenciou je 25 km/h; po dosiahnutí tejto rýchlosti sa asistencia automaticky odpojí a opäť sa aktivuje, keď rýchlosť klesne pod 25 km/h. Bicykel tak spĺňa podmienky pre prevádzku na pozemných komunikáciách danej platnými právnymi predpismi pre SR a väčšinu ďalších štátov EÚ. Počítaný dojazd bicykla s asistenciou na jedno dobitie je cca 110 km. Bicykel samozrejme môžete používať aj s vypnutou asistenciou, je však nutné počítať s tým, že integrovaný motor s prevodmi v zadnom náboji pri jazde kladie mierny odpor.

Výlety a jazdu na bicykli si konečne užijú aj tí, ktorí majú zdravotné problémy alebo si nie sú istí svojou kondíciou.
Športový outdoorový elektrobicykel HECHT GRIMIS GREEN sa stane vašim spoľahlivým pomocníkom na cestách do práce, do školy, ale predovšetkým pri výletoch do prírody.


Pre jazdu na elektrobicykli nepotrebujete vodičský preukaz.

! Doprava !

Skútre, motocykle, štvorkolky, buggy, elektrobicykle, traktory a iné nadrozmerné stroje sú dodávané skompletizované a nastavené. Preto môže byť doba dodania dlhšia než obvyklé 2 pracovné dni.

Rozmerné a skompletizované produkty nie je možné zasielať bežnou kuriérskou službou, pretože hrozí vysoké riziko poškodenia. Ako spôsob dopravy je preto možný iba:

  • Osobný odber v predajni HECHT
    V predajni vám predajní technici výrobok pripravia k odberu, vykonajú zoznámenie s produktom a krátke zaškolenie. Doprava z predajne domov je realizovaná vo vašej réžii. 
Nový produkt
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 16