Aktívne chodítko lesné zvieratká
  • Aktívne chodítko lesné zvieratká
  • Aktívne chodítko lesné zvieratká
  • Aktívne chodítko lesné zvieratká

Aktívne chodítko lesné zvieratká

89,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Rozmery: 33,5x50x34,6 cm
Vek: 12m+
Materiál: 100% FSC drevo

Podporte deti v pohybe, zručnosti, potrénujte ich umenie vkladať, triediť... Toto aktívne chodítko toho ponúka naozaj veľa. Je vyrobené z FSC certifikovaného dreva, inšpirované zvieratkami z lesa. Snúbi sa v ňom prírodné i farebné drevo. Má úložný priestor, do ktorého si deti môžu uložiť ostatné hračky. Na prednom paneli nájdu aktivity ako je vkladanie, počítanie na korálkovom počítadle, ozubené kolieska, zrkadlo...

 

Hlavné vlastnosti:

  • motorická hračka trénuje motoriku, zručnosť
  • 100% FSC drevo
  • pojazdná hračka s úložným priestorom

 

 

Značka a certifikát FSC® (Forest Stewardship Council) zaručuje, že drevo, z ktorého bol výrobok vyrobený, nebolo vyťažené nelegálne a pochádza z lesov obhospodarovaných šetrným či prírode blízkym spôsobom, v ktorom sú dodržiavané prísne environmentálne a sociálne požiadavky. Značka FSC® na výrobku znamená, že svojim nákupom pomáhate chrániť lesy a podporujete šetrné, zodpovedné či prírode blízke hospodárenie, vďaka ktorému sú naše lesy stabilnejšie, zdravšie, majú prirodzenú druhovú skladbu a lepšie odolávajú negatívnym následkom klimatických zmien.

 

bigjigstoys.logo.small.jpg-68.jpg

 

Anglická značka Bigjigs Toys bola založená roku 1985 a spočiatku sa zaoberala len výrobou drevených puzzle. Majitelia vyrábali všetko ručne, s láskou, v malom záhradnom domčeku a svoje výrobky predávali na trhu. Spokojní zákazníci výrobcov motivovali k mnohým ďalším nápadom a rozšíreniu ponuky o ďalšie drevené hračky. Pribudlo zasielanie poštou a predaj cez katalóg. Spokojnosť a ohlas značky rástli, takže nasledoval veľkoobchodný predaj a pre udržanie výrobných cien presun a rozšírenie výroby na východ. Nové značky kvalitných a nápaditých hračiek si v Anglicku všimli ďalšie veľké predajné firmy. Dnes Bigjigs Toys hračky zostávajú vo vlastníctve rodiny s obrovskými skladmi v juhovýchodnom Anglicku. Spoločnosť aj naďalej dodáva svoje hračky širokej zákazníckej základni vo Veľkej Británii a západnej Európe podporená lojálnym, oddaným a tvrdo pracujúcim tímom zamestnancov. Všetky drevené hračky Bigjigs Toys sú navrhnuté v Anglicku a vyrobené ako tamtiež, tak aj vo východnej Európe a juhovýchodnej Ázii. Kvalita hračiek značky BigJigs Toys je testovaná a zodpovedá všetkým podmienkam pre predaj v EÚ a USA.

Nový produkt
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 16