BÁBIKA GORJUSS LADYBIRD
  • Novinka
  • BÁBIKA GORJUSS LADYBIRD

BÁBIKA CAROL BALERÍNA RUŽOVÁ 32CM

42,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Bábika Carol je vzorná balerína a tá najlepšia kamarátka do voza i do koča, s ktorou si užijete veľa smiechu a pohody.Na prvý pohľad vás zaujme jej roztomilá tvárička a vkusné oblečenie ozajstnej baleríny.

Bábika Carol je vzorná balerína a tá najlepšia kamarátka do voza i do koča, s ktorou si užijete veľa smiechu a pohody.Na prvý pohľad vás zaujme jej roztomilá tvárička a vkusné oblečenie ozajstnej baleríny. Ružové šatôčky, pančušky, ale aj krásne topánočky a kvetovaná čelenka, sú jej dokonalými doplnkami.

Bábika je vyrobená z bezftalátového vinylu s jemnou vôňou vanilky. Má ohybné kĺbiky, vďaka ktorým sa vie postaviť do rôznych polôh. Ruky aj nožičky sú detailne prepracované vrátane tváričky, ktorej roztomilý vzhľad dodávajú vsadené očká s realistickými mihalnicami a obočím.

Vlásky sú zakorenené, vyrobené sú z kvalitného nemeckého alebo talianskeho nehorľavého nylonu. Dajú sa ľahko česať a tvarovať do rôznych účesov.

Hra s bábikou rozvíja myslenie, reč a motoriku u detí. Deti sa učia zodpovednosti, láskavosti a ohľaduplnosti voči ostatným. Rozkošná bábika bude vernou kamarátkou veľmi dlho pre deti od troch rokov.

Výška bábiky: 32cm

Nový produkt
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 16