Edukačné drevené chodítko Adventure Park
  • Edukačné drevené chodítko Adventure Park
  • Edukačné drevené chodítko Adventure Park
  • Edukačné drevené chodítko Záhradka
  • Edukačné drevené chodítko Záhradka
  • Edukačné drevené chodítko Záhradka
  • Edukačné drevené chodítko Záhradka

Edukačné drevené chodítko Záhradka

81,00 €
S DPH
Množstvo
0 recenzíí

Roztomilé, farebné a interaktívne chodítko, ktorá v sebe spája mnoho funkcií. Špeciálne navrhnuté, aby pomáhalo dieťaťu učiť sa chodiť. Je navrhnuté tak, aby sa dieťa mohlo bezpečne a ľahko presunúť držiac sa za rúčkou o opierku. Keď vás omrzia prechádzky, dieťa nájde veľa zaujímavých hier, ktoré ho motivujú, aby aj naďalej používalo chodítko na chôdzu.

Predný panel obsahuje: presúvanie noci /deň - dieťa môže pohybovať červenou rukoväťou, ktorou mení slnko alebo mesiac. otáčací kvietok; dodatočne vďaka dierkami pri krútenímsa budú meniť farby motorická slučkanaa cvičenie prstíkov s motívom lienky a včielky otočné podložky, ktoré môžu byť inštalované tak, aby sa uložili tri včely alebo lienky posuvné dve kačice

Ďalšie atrakcie boli umiestnené na bokoch hračky:

Na jednej strane je delfín na presúvanie a cvičenie palččekov

Na druhej strane sa nachádza triediča s motívom stromu na tri kocky. Tie majú rôzne tvary štvorec, kruh a trojuholník, aby sa dieťa učilo rozlišovať medzi nimi a cvičilo koordináciu rúk - očí.

Vyrobené z lakovaného dreva. Udržuje živé a príjemné farby, ktoré tiež znásobia radosť s týmto zábavným produktom. Na kolesách sú gumové protišmykové pruhy, ktoré azbezpečia podlahovú krytinu od poškriabania. Na trhu si môžete kúpiť za podobnú cenu a dobrú kvalitu chodítko vyrobená z plastu. Verte, že deti oveľa čatejšie a je pravdepodobnejšie, že siahnu po hračkách, ktoré sú vyrobené z dreva, z prírodného materiálu, pôsobia teplo a príjemne na dotyk, a navyše sú oveľa odolnejšie.

Rozmery: šírka 32 cm výška 53 cm hĺbka 33 cm rukoväť výška od zeme - asi 47 až 48 cm

  • Vek: 1+
  • Referencie: BB113

CE Prehlásenie o zhode

Nový produkt
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia. Prihláste sa a zanechajte recenziu.

Produkty v rovnakej kategórii: 16